Ανανεώθηκε η Ελευθερία Ελευθερίου - Η αλλαγή στην εμφάνισή της μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star

Γνώμη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ανανεώθηκε η Ελευθερία Ελευθερίου - Η αλλαγή στην εμφάνισή της μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor All Star, αν δεν λάβουμε υπόψιν την αποβολή της Αφροδίτης Σκαφίδα λίγο πριν το πάρτι της ένωσης, και με το που επέστρεψε στην Ελλάδα ξεκίνησε τις αλλαγές.

Πρώτα από όλα έσβησε μερικούς ανθρώπους από τα social media της (δείτε εδώ ποιον έκανε unfollow) και στη συνέχεια αποφάσισε να κάνει και μία αλλαγή στην εμφάνισή της. Πιο συγκεκριμένα, την Μεγάλη Πέμπτη 13/4 επισκέφθηκε το κομμωτήριό της (δείτε εδώ με ποια πρώην παίκτρια συναντήθηκε εκεί) και έβαψε και κούρεψε τα μαλλιά της.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Ελευθερίας Ελευθερίου μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star

Ανανεώθηκε, λοιπόν, και πλέον είναι πιο ξανθιά από ποτέ και δημοσίευσε μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ώστε να πάρει και feedback από το κοινό που την παρακολουθεί. Κάνει μεγάλη αντίθεση με το σοκολατένιο της μαύρισμα!

Ελευθερία Ελευθερίου αλλαγή εμφάνισης

Οι πρώτες "καυστικές" δηλώσεις της μόλις πάτησε το πόδι της στην Ελλάδα

Το πρωί της Δευτέρας (10/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «ποιος είναι πρωινιάτικα» προβλήθηκαν οι πρώτες δηλώσεις της Ελευθερία Ελευθερίου, από το αεροδρόμιο του Ελευθερίου Βενιζέλου, λίγα λεπτά από την άφιξη της (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Η κύπρια τραγουδίστρια μετά τις δηλώσεις, που έκανε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Πρωινό μας», στις οποίες αποκάλυψε πάρα πολλά πράγματα, σχετικά με το Survivor all star, τον Μάριο Πρίαμο, αλλά και την άδικη σύμφωνα με αυτήν αποχώρηση της (δείτε εδώ τα λόγια της), δεν δίστασε να απαντήσει στις τηλεοπτικές κάμερες, που την περίμεναν στην πόρτα του αεροδρομίου, για να κάνει μιαδήλωση.

«Καλώς σας βρήκα. Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία. Έφυγα και γλύτωσα! Άστους να τρώγονται μόνοι τους», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου.