Οι "Αργυρώ" & "Στέλλα" έφυγαν για Πήλιο - Η πασχαλινή απόδραση των πρωταγωνιστριών του "Σασμού"

Οι δυό τους χωρίς κανέναν άλλον!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @eugeniasamara)
(instagram / @eugeniasamara)

Πολλοί από τους Έλληνες celebrities, είτε αυτοί είναι καλλιτέχνες της τηλεόρασης, είτε είναι τραγουδιστές διάλεξαν να φύγουν για λίγες μέρες από την Αθήνα και να περάσουν μοναδικές στιγμές, με την οικογένεια και τους φίλους τους, για την περίοδο του Πάσχα.

Μέσα σε αυτούς είναι και ο Γιώργος Τσαλίκης, που πήγε στο Μαϊάμι με την οικογένεια του (δείτε εδώ φωτογραφίες), αλλά και η Ευγενία Σαμαρά με την συμπρωταγωνίστρια της, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Οι δύο ηθοποιοί της επιτυχημένης δραματικής σειράς του ALPHA, Σασμός, αποφάσισαν ότι δεν θέλουν κάποιον παραθαλάσσιο προορισμό, αλλά έναν ορεινό.

Έτσι, και πήγαν στο Πήλιο και περιπλανήθηκαν στο καταπράσινο και ήσυχο δάσος της πόλης, με τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν και οι δύο να είναι απίστευτα όμορφες και ζηλευτές.

Οι αναρτήσεις των Σαμαρά και Χειλά Φαμέλη από το Πήλιο

«14.4.2023 ~ Τα EasterΑ]*
_______________________
Εκτός πόλης μετά από 8 μήνες το λες και επιτυχία.
Πάσχα στο χωριό.
Να περάσετε όμορφα αγαπημένοι ❤️», έγραψε στην λεζάντα.

«Πάσχα με ήλιο, φύση και φίλους ???? Ευτυχία
Να περνάτε όμορφα !», έγραψε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Οι εξελίξεις της εβδομάδας 19-21/4 στην σειρά του ALPHA, Σασμός

Μην χάσετε στα νέα επεισόδια του Σασμού: Ο Αστέρης βρίσκει τη δύναμη και προειδοποιεί τον Ευθύμη να μείνει μακριά από την οικογένειά του, ενώ η Καλλιόπη αποφασίζει να μπει κρυφά στο σπίτι του Παύλου για να κλέψει το όπλο του γιου της. Η Αργυρώ πάντως αρχίζει τις αποκαλύψεις.

Δευτέρα 16/4 - Επεισόδιο 116

Τη στιγμή που ο Λευτέρης είναι σίγουρος πως όλα τελείωσαν, εμφανίζεται κάποιος ξαφνικά για να αναστρέψει την κατάσταση. Όσο η Βασιλική με τον Μαθιό αναθερμαίνουν τη σχέση τους, ο Αστέρης κάνει ένα δώρο στην Αργυρώ που τη συγκινεί πολύ. Ο Βαγγέλης ετοιμάζεται να φέρει εις πέρας μια αποστολή για λογαριασμό του Ευθύμη και η Μαρίνα προσπαθεί να καταλάβει τι παραμιλάει ο Αντώνης στον ύπνο του. Κι ενώ ο Τόλης είναι έτοιμος να δώσει τέλος στο μαρτύριό του και να κάψει το γράμμα, καταλαβαίνει ότι έχει παρέα μαζί του.

Δείτε επίσης: Τον βρίσκουν νεκρό και μόνο - Η τραγική δολοφονία του Ευθύμη από τα χέρια του...

Πέμπτη 20/4 - Επεισόδιο 117

Το γράμμα του Τόλη πέφτει στα χέρια του Αστέρη και η αποκάλυψη που κρύβει τον καίει σαν φωτιά. Δεν μπορεί να πιστέψει πως ο αδελφός του, ο άνθρωπος που τον μεγάλωσε, έχει βάψει τα χέρια του με αίμα και μάλιστα με αίμα της οικογένειάς του. Τρέχει να μιλήσει στη μητέρα του, ενώ στέλνει και ένα μήνυμα στον Μαθιό ενημερώνοντάς τον πως θέλει να μιλήσουν. Το σίγουρο είναι πως ο Μαθιός δεν μπορεί να υποψιαστεί τον λόγο που ο Αστέρης θέλει να του μιλήσει.

Η Καλλιόπη ψάχνει την απάντηση που θα απομακρύνει τον κίνδυνο, ενώ ο Μαθιός συνεχίζει την έρευνα για το χαμένο όπλο. Ομως η τύχη δεν είναι με το μέρος του! Μια απόφαση του Μανόλη, όμως, θα φέρει την ανατροπή καθώς αυτός, μη αντέχοντας να έχει το όπλο στην κατοχή του, αποφασίζει να μιλήσει γι’ αυτό στον Παύλο και στη συνέχεια να του το δώσει.

Μάλιστα ο Παύλος του εξηγεί πως δεν θα το κρατήσει για πάντα αλλά θα το δώσει και αυτός με τη σειρά του στον Αντώνη Φραγκιαδάκη όταν επιστρέψει στα καθήκοντά του. «Ωστε αυτό είναι το μαραφέτι που βρήκες. Τίνος να ’ναι; Τέλος πάντων, θα το κρατήσω εγώ. Ομως κι εσύ κακώς το πήρες. Επρεπε να το αφήσεις εκειά που το βρήκες», του λέει και ο Μανόλης αισθάνεται μεμιάς πολλά κιλά ελαφρύτερος. Φεύγει όπως-όπως για να συναντήσει τον Νικηφόρο και την υπόλοιπη παρέα και να γιορτάσουν την απαλλαγή τους από τα θερμοκήπια.

Δείτε επίσης: «Ντροπή μου στέρησες το παιδί μου!» - Η σπαρακτική σκηνή που ο Αστέρης παρατάει την Αργυρώ

Μήτσος και Σταύρος αγωνιούν για τον Βαγγέλη που βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στις δουλειές του Φαρμάκη. «Δεν τον ξέρεις αυτόν τον άνθρωπο. Κακώς έχεις δεθεί τόσο πολύ μαζί του και τον εμπιστεύεσαι. Ολοι λένε πως δεν θα σου βγει σε καλό η συνεργασία σου μαζί του, αφού κάνει σε όλους τον καλό και στη συνέχεια τους κρατάει στο χέρι», του επισημαίνει ο Σταύρος, εκείνος όμως είναι θαμπωμένος από τη δόξα που έχει τάξει να του δώσει. Ο Ευθύμης, από την άλλη, απολαμβάνει πια τη στήριξη του Λευτέρη, που παίρνει στους ώμους του την ενοχή. Καθώς το διαζύγιο είναι έτοιμο για να υπογραφεί, η Αργυρώ είναι αποφασισμένη να πει στη Στέλλα την αλήθεια για τον Πετράκη, ενώ ο Αντώνης παλεύει ανάμεσα στις σκιές της Ρέας και το πρώτο φως που φέρνει την ελπίδα!

Για την ακρίβεια δεν σταματά να μιλά στον ύπνο του και να αναφέρει ονόματα που δεν έχει ακούσει ποτέ ξανά η Μαρίνα. Μαζί με την Ντίνα και τον Μύρωνα προσπαθούν να βγάλουν άκρη αλλά δεν τα καταφέρνουν απόλυτα.

Σασμός Αστέρης Μαθιός

Παρασκευή 21/4 - Επεισόδιο 118

Ο Μανόλης και ο Νικηφόρος απαλλάσσονται και τυπικά από τα θερμοκήπια και για όλα ευθύνεται η Στέλλα, που βρήκε τρόπο να αναγκάσει τον Ευθύμη Φαρμάκη να υπογράψει το απαλλακτικό τους. Την ίδια ώρα ο Βαγγέλης χώνεται όλο και περισσότερο στις βρομοδουλειές του Φαρμάκη, ενώ η Αργυρώ και ο Σταύρος υπογράφουν και τυπικά το μεταξύ τους διαζύγιο σε πολύ καλό κλίμα.

Δείτε επίσης: Κλάμα, οδυρμός και αβάσταχτος πόνος - 4 συγκλονιστικές σκηνές πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Ο Αντώνης εξακολουθεί να μη θυμάται τίποτα, ωστόσο θα λάβει μια απρόσμενη βοήθεια και αυτή θα είναι από τη Σοφία, τη μητέρα της Στέλλας, η οποία αποφασίζει να εφαρμόσει πάνω του τη μέθοδο της κλινικής ύπνωσης για να θυμηθεί σταδιακά στοιχεία από τη ζωή του. Η Στέλλα και η Αργυρώ κανονίζουν να βγουν για ποτό. Οι δυο τους έρχονται κοντά και η Αργυρώ θα της αποκαλύψει το μεγάλο της μυστικό, κάνοντάς τη να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. «Φοβόμουν, Στέλλα. Αυτός είναι ο λόγος που δεν το έχω πει τόσο καιρό. Την Καλλιόπη, τον Παύλο, τη βεντέτα ανάμεσα στις οικογένειές μας. Το ότι το παιδί μου είναι μισός Βρουλάκης, μισός Σταματάκης, σαν τον Αγγελο. Οτι μπορεί να του συμβεί κάτι κακό», της ομολογεί και η Στέλλα τη βάζει να της υποσχεθεί πως θα πει το μεγάλο αυτό μυστικό το συντομότερο δυνατό στον Αστέρη.

Ο Μαθιός εισβάλλει στην αποθήκη των Αγγελάκηδων, για να βρει το όπλο του φόνου του Στεφανή. Στην κατοχή του έχει και ένα εργαλείο που ανιχνεύει όπλα, όμως και πάλι θα μείνει με άδεια χέρια, αλλά θα μάθει κάτι που θα τον αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Συγκεκριμένα, θα ακούσει τη Βασιλική να μιλάει στο τηλέφωνο με τον Νικηφόρο, όπου εκείνος θα της λέει ότι ο Μανόλης παρέδωσε ένα όπλο που βρήκε στον Παύλο. Ο Μαθιός θα κλονιστεί αλλά δεν θα το δείξει, απλά θα το πει στην Καλλιόπη. Εκείνη ξέρει τι πρέπει να κάνει. Ο Αστέρης προειδοποιεί τον Φαρμάκη να μείνει μακριά από την οικογένειά του. Εκείνος, ωστόσο, έχει άλλα σκοτεινά σχέδια.

Δείτε στη συνέχεια.....

Σασμός Αστέρης Αργυρώ

Παράλληλα, η Αργυρώ προετοιμάζεται να του πει την αλήθεια για το παιδί. Οι υποψίες για την Ελενα πνίγουν τη Θοδώρα, την ώρα που η τελευταία μαθαίνει για τον ξυλοδαρμό της πρώτης. Ο Βαγγέλης ακούει τυχαία και παρεξηγεί μια συζήτηση, η οποία θα τον οδηγήσει σε μια αντίδραση με απρόβλεπτες συνέπειες. Ο Σταύρος καλεί εξοργισμένος τον Αστέρη. Εκείνος πηγαίνει ανυποψίαστος σπίτι του, για να ανακαλύψει μια αλήθεια που θα τον κάνει να χάσει τον κόσμο κάτω από τα πόδια του. «Ακόμα δεν έχεις καταλάβει τον λόγο που ο Παύλος δεν σε σκότωσε τότε στην αποθήκη; Δεν πάει το μυαλό σου γιατί σε προστάτευσε;», του λέει αφήνοντάς τον εμβρόντητο.

Δεν υπάρχει περιθώριο να κάνει δεύτερες σκέψεις. Η Καλλιόπη από τη στιγμή που μαθαίνει πως το όπλο του γιου της βρίσκεται στα χέρια του Παύλου, αναλαμβάνει δράση. Πιο συγκεκριμένα, εισβάλλει στο σπίτι του τελευταίου με σκοπό να το κλέψει. Ομως τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα περιμένει. Στο μεταξύ, ο Μαθιός κοντεύει να τρελαθεί από την αγωνία του καθώς δεν μπορεί να προβλέψει τι τροπή θα πάρει η θαρραλέα κίνηση της μητέρας του.