Χωμένη στην αγκαλιά του - Τρυφερές στιγμές για Πρέλεβιτς & Νομικό λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Full in love!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός αποτελούν ένα από τα πολλά και full in love ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με την προσοχή τους αυτή την περίοδο να είναι στραμμένη στο γάμο τους, που πλησιάζει (δείτε εδώ πότε θα γίνει).

Μέσα από αναρτήσεις τους στο instagram βλέπουμε πολλές από τις ετοιμασίες του ζευγαριού λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Συγκεκριμένα την Κυριακή 16/4 έκαναν ένα μικρό διάλλειμα εν όψει του Πάσχα!

Πρέλεβιτς και Νομικός ήταν αγκαλιασμένοι, στο καναπέ τους με το διάπλατο χαμόγελο στα χείλη τους να μαρτυράει την ευτυχία τους και το πόσο ωραία περνάνε μαζί, ιδίως αυτές τις γιορτινές ημέρες!

Οι τρυφερές στιγμές του Νικήτα Νομικού και της Άννας Πρέλεβιτς λίγο πριν παντρευτούν

Η μεγαλύτερη δυσκολία στον γάμο της Άννας Πρέλεβιτς και του Νικήτα Νομικού

Η Άννα Πρέλεβιτς χρησιμοποιεί αρκετά συχνά τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να επικοινωνήσει με το κοινό της και να μοιραστεί την καθημερινότητά της, τις χαρές της, αλλά και τα άγχη της και έτσι, μέσα από ένα Q & A που έκανε μέσα από το προφίλ της αποκάλυψε ποιο είναι αυτό που την δυσκόλεψε περισσότερο από όλες τις ετοιμασίες που είχε να κάνει σχετικά με τον γάμο και το γλέντι.

Η απάντησή της ήταν οι καλεσμένοι, γεγονός που δείχνει πως για να είναι έτοιμοι οι καλεσμένοι, θα είναι και τα προσκλητήρια και προσκλητήρια χωρίς ημερομηνία δεν γίνεται...

«Τι είναι το πιο δύσκολο να οργανώσεις σε ένα γάμο;», ήταν η ερώτηση που δέχθηκε και εκείνη απάντησε:

«Η λίστα καλεσμένων! Το καλό είναι ότι αποφασίσαμε να είναι σε κλειστό κύκλος αλλά νομίζω αυτό το κάνει πιο δύσκολο τελικά».