Στην Ρώμη μαζί με τον Βασίλη Πορφυράκη και τον γιο της - Στιγμές ευτυχίας για την Ματίνα Νικολάου

Οι φωτογραφίες από το ταξίδι τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / matinanikolaou
Instagram / matinanikolaou

Πολύ ξεχωριστό και ιδιαίτερο ήταν το φετινό Πάσχα για την Ματίνα Νικολάου, μιας και ταξίδεψε στην Ρώμη και το γιόρτασε εκεί. Φυσικά, δεν ήταν μόνη της, μιας και είχε τόσο τον αγαπημένο της, Βασίλη Πορφυράκη, όσο και τον 15χρονο γιο της, Παναγιώτη.

Την αποκάλυψη φυσικά την έκανε η ίδια η ηθοποιός, μέσα από μερικές φωτογραφίες και αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Αρχικά, η Ματίνα Νικολάου δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία της με τον γιο της, στον οποίο έχει τεράστια αδυναμία.

Στιγμιότυπα από το ταξίδι της Ματίνας Νικολάου, του γιου της και του Βασίλη Πορφυράκη στην Ιταλία

«Καλή Ανάσταση !!! Καλό Πασχα σε όλους με υγεία και αγαπη! #mylove #myboy #piazzadispagna #italy???????? #happyeaster #2023», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Από την πλευρά του, ο Βασίλη Πορφυράκης (που πρόσφατα πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του) προχώρησε επίσης και σε μια σχετική ανάρτηση στέλνοντας τις ευχές του για “Καλό Πάσχα”.

«Καλό Πάσχα με υγεία και φως ευλογημένο να έχουμε εύχομαι ! Και οι καρδιές μας από αγάπη προς τον συνάνθρωπο μας να είναι οδηγός !», έγραψε ο τραγουδιστής.

Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι είναι μαζί πολλά χρόνια και ο Βασίλης Πορφυράκης διατηρεί άψογη σχέση και με τον γιο της ηθοποιού.

Το όλο νόημα σχόλιο της Νικολάου για τον γάμο της με τον Βασίλη

Συνέντευξη στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, παραχώρησαν η Ματίνα Νικολάου (δείτε εδώ την αδερφή της) και ο Βασίλης Πορφυράκης, οι οποίοι τραγουδούν στο Just The 2 Of Us και κατάφεραν να κατακτήσουν μία θέση στον τελικό του παιχνιδιού, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί μετά την αλλαγή της χρονιάς στο ίδιο κανάλι.

Οι δυο τους μίλησαν αναλυτικά για την συμμετοχή τους στο σόου και την απόφασή τους να βρεθούν μαζί σε αυτή τη θέση, παρόλο που δεν το συνηθίζουν, ενώ αναφέρθηκαν και στην σχέση τους γενικότερα, αποκαλύπτοντας τα προβλήματα που αντιμετώπισαν, αλλά και τα σχέδιά τους για τον γάμο τους. Ωστόσο, δεν μίλησαν πολύ για τα επαγγελματικά τους σχέδια (δείτε εδώ τι είπε για το μέλλον της στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά).

«Το νόημα αυτού του σόου που είναι φιλανθρωπικό και μαζευόμαστε για να χαρούμε όλοι και να περάσουμε καλά, σημασία δεν έχει το αποτέλεσμα, αλλά το ταξίδι που κάναμε», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός

Και στη συνέχεια, η ίδια, εξομολογήθηκε για πρώτη φορά: «Είναι ωραίο να υπάρχει μία απόσταση στα ζευγάρια. Εμείς αυτούς τους τελευταίους μήνες, ήμασταν πάρα πολύ μαζί, ήμασταν και εκεί μαζί, οπότε εντάξει… υπήρχαν και εντάσεις».

Σε ερώτηση της παρουσιάστριας περί γάμου, το ζευγάρι ξεκαθάρισε: «Ο γάμος δεν είναι στα πλάνα μας. Είμαστε ωραία, περνάμε καλά, ζούμε μαζί και αυτό είναι το πιο ωραίο για τώρα. Το αύριο θα το δούμε».