Εισέβαλαν χθες 17/4 το βράδυ στο σπίτι του Δημήτρη Φιντιρίκου - Τα μεγάλα αξίας αντικείμενα που του απέσπασαν

Θύμα κλοπής ο σύντροφος της Κατερίνας Δαλάκα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εισέβαλαν χθες 17/4 το βράδυ στο σπίτι του Δημήτρη Φιντιρίκου - Τα μεγάλα αξίας αντικείμενα που του απέσπασαν

Στο τριώροφο σπίτι του συντρόφου της Κατερίνας Δαλάκα, Δημήτρη Φιντιρίκου στα Νότια Προάστια εισέβαλε το βράδυ της Δευτέρας 17/4 ένας άγνωστος άντρας από το παράθυρο του δεύτερου ορόφου, προκειμένου να επιχειρήσουν να τον ληστέψουν. Κανείς από τους δύο δεν βρισκόταν εντός της οικείας, παρά μόνο ενός ατόμου.

Τι συνέβη στο σπίτι του Δημήτρη Φιντιρίκου

Ο λόγος για την 22χρονη οικιακή βοηθό, η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα αντιλήφθηκε την παρουσία του ανθρώπου αυτού και κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Ωστόσο, μέχρι να έρθει το 100, ο ληστής είχε ήδη φύγει μαζί με 5 ρολόγια τεράστιας αξίας στην κατοχή του.

Να σημειώσουμε ότι η αστυνομία ήδη ερευνά την εν λόγω υπόθεση και ευτυχώς το σπίτι του Δημήτρη Φιντιρίκου, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή, είναι γεμάτο κάμερες. Εντωμεταξύ, το ζευγάρι, πριν λίγο καιρό, παραλίγο να βρεθεί ξανά αντιμέτωπο με μια πολύ δυσάρεστη περιπέτεια.

Φιντιρίκος και Δαλάκα βρισκόντουσαν εκτός Αθήνας

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι από τα πρόσωπα που ο κόσμος τα έχει συνδέσει μαζί στο μυαλό, καθώς μπορεί να έχουν περάσει από σαράντα κύματα, αλλά στο τέλος πάντα καταλήγουν μαζί. Μετά την επιστροφή της πρώτης από το Survivor All Star (δείτε εδώ την αλήθεια που "καίει" τον Μπάρτζη για την αποβολή της), οι δυο τους δεν έχουν σταματήσει να ταξιδεύουν, γυρίζοντας την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.

Επομένως, τώρα που είναι μία γιορτινή περίοδος και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις "ηρεμούν", βρήκαν την ευκαιρία για άλλη μία απόδραση. Την Μεγάλη Πέμπτη 13/4, λοιπόν, ταξίδεψαν μαζί για το νησί της Σύρου, όπου θα περάσουν χρόνο με τους φίλους τους, όπως φαίνεται μέσα από την κοινή τους ανάρτηση στο Instagram (δείτε εδώ την αλλαγή στην εμφάνιση του νεαρού επιχειρηματία).

Δαλάκα Πάσχα στη Σύρο

Φιντιρίκος Πάσχα στη Σύρο