«Έχω φάει μπουνιές στο μάτι, κλωτσιές στο στήθος» - Η ανάρτηση της Νικολέττας Ράλλη για την κόρη της

«Αυτά τα ζείτε εσείς ή απλά δεν τα μοιράζεστε ποτέ;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Τον Ιανουάριο του 2020 η Νικολέττα Ράλλη έγινε για πρώτη φορά μαμά, φέρνοντας στον κόσμο την κορούλα της. Από την ημέρα εκείνη, η μικρή της της έχει "κλέψει" το μυαλό και την καρδιά. Είναι αχώριστες και οι αναρτήσεις που κάνει κατά καιρούς μαζί της είναι μοναδικές - δείτε εδώ.

Πριν μερικές ώρες ωστόσο, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram την άλλη πλευρά, όχι την γλυκιά και ευχάριστη...

Η ανάρτηση της Νικολέττας Ράλλη για την κόρη της

Η Νικολέττα Ράλλη αναρωτήθηκε αν και άλλες μανούλες μιλούν για τις δύσκολες στιγμές που μπορεί να περάσουν με τα παιδάκια τους. Μάλιστα, εξομολογήθηκε τα όσα βιώνει αυτές τις ημέρες στο σπίτι της.

«Εντωμεταξύ είναι η Σόφη αρρωστούλα αυτές τις μέρες και έχω φάει κάτι μπουνιές στο μάτι, κλωτσιές στο στήθος κτλ μοναδικές. Σε φάση όταν πάω να την ντύσω/γδύσω, δώσω φάρμακο κ.α.. Αυτά τα ζείτε εσείς ή απλά δεν τα μοιράζεστε ποτέ, με φίλες/φίλους και όλα μαγικά και με νεραϊδόσκονη;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να σημειώσουμε πως σύντομα θα γίνει και η βάφτιση της μικρής Σόφη - δείτε πότε.

Νικολέττα Ράλλη κόρη

Το υπνοδωμάτιο της κόρης της

Η Νικολέτα Ράλλη απολαμβάνει τόσο πολύ την περίοδο αυτή της μητρότητας κάτι που φαίνεται συνεχώς από τις φωτογραφίες, που δημοσιεύει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια ασφαλώς και συνεχίζει το ρόλο που έχει αναλάβει στα τηλεοπτικά, όμως το βάρος και η προσοχή της είναι επικεντρωμένα στο μωράκι της.

Ζει την κάθε στιγμή της μπέμπας σαν να είναι η πρώτη και η τελευταία, αφού και τις πιο απλές συνήθειες τις ποστάρει. Σίγουρα όμως το παιδικό δωμάτιο είναι κάτι που αφορά κάθε μανούλα και έτσι η Νικολέτα μοιράζεται ιδέες.

Έχει φτιάξει έναν παραμυθένιο χώρο για την κόρη της, που θα άρμοζε σε μια μικρή πριγκίπισσα. Όπως βλέπουμε σε πολλές φωτογραφίες επικρατεί το ροζ και το χρυσό και κατά τα άλλα τα πιο γήινα χρώματα. Το χαλάκι που έχει επιλέξει είναι επίσης φανταστικό, καθώς εκεί μπορεί να παίζει το μωρό με απόλυτη ασφάλεια.

Η κούνια του μωρού της Νικολέτας Ράλλη

Το δωμάτιο του μωρού της Νικολέτας Ράλλη