Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ένας λόγος για τον οποίο θα ξαναέκανα ψυχανάλυση μετά από 20 χρόνια είναι η...»

Η αποκάλυψη στον αέρα του Happy Day

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ένας λόγος για τον οποίο θα ξαναέκανα ψυχανάλυση μετά από 20 χρόνια είναι η...»

Μια προσωπική αποκάλυψη έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής Happy Day που παρουσιάζει στον ALPHA. Συγκεκριμένα, μίλησε για την ψυχανάλυση και για ποιο λόγο θα την ξεκινούσε ξανά μετά από 20 χρόνια.

Αφορμή για να προχωρήσει στην αποκάλυψη αυτή, στάθηκαν οι δηλώσεις του Κώστα Παπαχλιμίτζου στην εκπομπή "Μαμά-δες" στην ΕΡΤ για τις αλλαγές που ήρθαν στη ζωή του και το γάμο του μετά τη γέννηση των παιδιών του.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Πολλές φορές, το σκέφτομαι και το λέω δημόσια, ένας λόγος για τον οποίο θα ξαναέκανα ψυχανάλυση μετά από 20 χρόνια που πέρασαν, είναι η ρουτίνα της καθημερινότητας. Αυτή η ρουτίνα που δε σε αφήνει και το λέω πολύ σοβαρά, να απολαύσεις τις στιγμές. Είμαστε όλοι σαν τα ποντικάκια που τρέχουν σε μια ρόδα χωρίς να φτάνουμε πουθενά και βάζουμε κουτάκια, το έκανα κι αυτό, τα παιδιά, οι δραστηριότητες..», αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε επίσης: «"Έφυγε" ανήμερα των γενεθλίων του... » - Βαρύ το κλίμα στο Happy Day! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε τον θάνατό του

Η πρώτη φορά που πήγε σε ψυχολόγο

Αποκαλύψεις σχετικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε κάνει μέσα από την εκπομπή της και το 2018. Η παρουσιάστρια με αφορμή κάποιες δηλώσεις διασήμων για τις επισκέψεις τους σε ψυχολόγους, αναφέρθηκε στη δική της εμπειρία.

Η ίδια δήλωσε πως όταν είπε στη μητέρα της ότι θέλει να πάει σε ψυχολόγο εκείνη ένιωσε προσβλητικά.

«Εγώ θυμάμαι όταν είπα στην μητέρα μου ότι θα πάω σε έναν ψυχολόγο, ένιωσε τέτοια προσβολή, σαν να απέτυχε προσωπικά ως μάνα. Δηλαδή πρέπει πια και οι άνθρωποι που είναι μιας άλλης γενιάς, κουλτούρας και ηλικίας να το καταλάβουν. Είχα κάποια θέματα που θέλησα να κουβεντιάσω», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.