Φοιβος Παπαδάκης: «Όταν ο πατέρας μου είπε...» - Το σχόλιο του για την Μαρία Αναστασοπούλου

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το πρωί της Παρασκευής (21/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Breakfast@star» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Φοίβος Παπαδάκης. Ο γνωστός δημοσιογράφος και γιός του Γιώργου Παπαδάκη μίλησε στην εκπομπή του STAR, τόσο για την προσωπική, όσο και για την επαγγελματική του πορεία.

Συγκεκριμένα, ο Φοίβος Παπαδάκης, που πρόσφατα μίλησε για μια συνεργάτιδα του (δείτε εδώ τα λόγια του) αναφέρθηκε στα όσα έχει κάνει μέχρι τώρα για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο, επαγγελματικά, αλλά δεν γινόταν να μην αναφερθεί στον αγαπημένο του πατέρα, Γιώργο.

Οι δηλώσεις του Φοίβου Παπαδάκη για την επαγγελματκή του ζωή

«Είναι δύσκολο το καθημερινό, αυτή είναι η αλήθεια. Η εκπομπή αυτή ενδεχομένως και να έχει κάνει τον κύκλο της. Δεν είναι δική μου απόφαση αυτή, είναι του καναλιού. Επίσημη ενημέρωση από το κανάλι ακόμα δεν έχουμε, αλλά το ένστικτο μου λέει ότι ενδεχομένως ο κύκλος έχει κλείσει.

Όταν ο πατέρας μου μού είπε για τη συνεργασία με την Μαρία Αναστασοπούλου, του είπα ότι είναι η καλύτερη επιλογή. Το πίστευα και το πιστεύω. Να την αφήνει να μιλάει λίγο περισσότερο γιατί το έχει αυτό λίγο. Ο πατέρας μου νομίζω ότι αυτή τη φορά που το λέει, το εννοεί. Και σε προσωπικό επίπεδο που μιλάω μαζί του μου έχει πει ξεκάθαρα ότι έχει κουραστεί πλέον», είπε ο Φοίβος Παπαδάκης.

«Δεν θα έλεγα ποτέ όχι (σ.σ. στο να βρεθεί στην εκπομπή), αλλά είναι κάτι που μου προκαλεί άγχος γιατί το Καλημέρα Ελλάδα είναι όπως και να το κάνουμε μια από τις πιο ιστορικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

Οι δηλώσεις της Αναστασοπούλου για τον Παπαδάκη

Όσο οδεύουμε προς το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, τόσο περισσότερες ερωτήσεις δέχεται η Μαρία Αναστασοπούλου για το τηλεοπτικό της μέλλον. Ο Γιώργος Παπαδάκης είχε ανακοινώσει πως εκείνη θα πάρει την σκυτάλη, όταν ο ίδιος αποσυρθεί από τα πλατό - δείτε τι είχε πει.

Οι παρουσιαστές του Καλημέρα Ελλάδα, έχουν μεγάλη χημεία, γεγονός που φαίνεται και από τις εκπομπές καθημερινά. Μάλιστα, δεν διστάζουν να κάνουν χιούμορ στο πλατό, όταν η ροή τους το επιτρέπει.

Η Μαρία Αναστασοπούλου λοιπόν, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον και αν θα παρουσιάσει μόνη της εκπομπή.

«Μου φαίνεται σαν να πέρασαν 5 χρόνια από τότε που ξεκίνησα στον ΑΝΤ1. Ήταν μια δημιουργική χρονιά, πήγαν όλα πολύ καλά. Προσαρμόστηκα και τώρα είμαι σε καλή φάση», ανέφερε αρχικά.

«Η εκπομπή γίνεται με τους όρους του, σεβόμενος πάντα τις αποφάσεις των συνεργατών του. Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι μια κατηγορία μόνος του, έφτιαξε τα πρωινά. Γιώργος Παπαδάκης σημαίνει πρωινό. Δεν ξέρω αν θα αναλάβω μόνη μου την εκπομπή, δεν θα μπορούσα να πω κάτι ακόμα κι αν το ήξερα. Είχα περάσει όμορφα στο πρωινό», σχολίασε έπειτα από σχετική ερώτηση.