Αυτό το όνομα δεν το περιμέναμε - Ο άνδρας που έκανε δοκιμαστικό για την θέση της Καγιά στο Shopping Star

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Αυτό το όνομα δεν το περιμέναμε - Ο άνδρας που έκανε δοκιμαστικό για την θέση της Καγιά στο Shopping Star

Το πρωί της Παρασκευής (21/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκαν για άλλη μια φορά στο πολυσυζητημένο τον τελευταίο καιρό, Shopping Star. Τόσο η συνέχεια της εκπομπής στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς, όσο και οι αντικαταστάτες της Βίκυ Καγιά μετά τα αποκαλύπτήρια της.

«Μερικές φορές τα πράγματα καταλήγουν κάπου, χωρίς αυτό να σημαίνει και θέλω να το τονίσω αυτό ότι υπήρχε τσακωμός. Επειδή αυτές τις μέρες ακούω πολλά πράγματα, δεν τσακώθηκε κανείς με κανέναν, ούτε νευρίασε κανείς και ούτε υπήρχε κλίμα άσχημη ή επιθετικό. Θέλω να το τονίσω αυτό γιατί είναι άδικο για το κανάλι και για εμένα για τη συνεργασία μας η οποία κράτησε 7 χρόνια. Άρα, ήταν μία όμορφη και πετυχημένη συνεργασία.

Από εκεί και πέρα, ήταν δική μου η επιλογή να σταματήσω και να αφήσω ένα project που αγαπάω πάρα πολύ. Το Shopping Star είναι στην καρδιά μου και θα είναι για πάντα. Είναι ένα project που πάει τέλεια και σκίζει. Ήταν μια δική μου προσωπική κίνηση, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι έχω τσακωθεί με κανέναν.

Τηλεφωνήματα έχουν υπάρξει αλλά δεν είναι αυτή τη στιγμή να συζητήσω κάτι. Θέλω να τελειώσει το συμβόλαιό μου, να χαιρετήσω τους συνεργάτες μου και βλέπουμε. Δεν υπάρχει κάποιο πλάνο για μετά», κατέληξε η Βίκυ Καγιά, η οποία έχει δεχτεί προτάσεις ήδη από άλλα κανάλια! - δείτε εδώ το βίντεο των δηλώσεων της.

Βέβαια στο κανάλι του STAR, έχον ήδη να κάνουν δοκιμαστικά για τον άνθρωπο που θα την αντικαταστήσει.

Ο άνδρας που έκανε δοκιμαστικό για να πάρει την θέση της Καγιά στο Shopping Star

Ο λόγος για τον... Γιώργο Καράβα και την Κάτια Ζυγούλη!

«Δύο πολύ γνωστά και πολύ αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής βιομηχανίας του θεάματος, πέρασαν χθες από το πρώτο δοκιμαστικό για την μετά Βίκυ Καγιά εποχή. Πιστεύω ότι τις επόμενες ημέρες θα έχουμε και άλλα δοκιμαστικά», είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.