Εκείνος με μαύρο και εκείνη με λευκό κοστούμι στη θάλασσα - Full in love η Βαλέρια Χοψονίδου με το σύντροφό της

Ταιριάζουν πολύ!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
antonisblo - instagram
antonisblo - instagram

Η Βαλέρια Χοψονίδου διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της μιας και ο έρωτας της χτύπησε την πόρτα, βρίσκοντας την αγάπη στα μάτια του θεατρικού παραγωγού, Αντώνη Βλωτιδέλλη (δείτε εδώ την πρώτη τους κοινή ανάρτηση).

Το ζευγάρι περνάει πολύ καλά μαζί και αυτό είναι η αλήθεια, πως αποτυπώνεται και μέσα από τα social media με τα post, που κάνουν από μαγαζιά, που επιλέγουν και τις όμορφες στιγμές, που περνάνε παρέα!

Την Πέμπτη 20/4 το ζευγάρι ήταν ακόμα σε χαλαρή διάθεση εν όψει Πάσχα και έτσι με μία ανάρτηση του παραγωγού, είδαμε πως είχαν επισκεφτεί - ντυμένοι με τα καλά τους - κάποιο παραθαλάσσιο μέρος!

Νέα φωτογραφία της Βαλέριας Χοψονίδου με το σύντροφό της

Αυτή είναι η μητέρα της

Η εντυπωσιακή ομοιότητα της Βαλέριας και της Ολυμπίας Χοψονίδου είναι γνωστή σε όλους. Παρά το γεγονός ότι η μία είναι πιο juicy ενώ η άλλη πιο στεγνή, τα λαμπερά μαύρα μαλλιά και τα μεσογειακά χαρακτηριστικά είναι αυτά που ξεχωρίζουν πάνω τους. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν και κάποιες σπάνιες φωτογραφίες της μητέρας τους η οποία πέρα από το γεγονός ότι τους μοιάζει εκπληκτικά θα μπορούσε να είναι και αδερφή τους, αφού δείχνει νεότατη.

Και οι δυο αδερφές πάντως έχουν καταφέρει να είναι πολύ ποθητές στην προσωπική τους ζωή η κάθε μια από διαφορετική μπάντα. Η μία έχει βρει τον άντρα της ζωής της στο πρόσωπο του Βασίλη Σπανούλη με τον οποίο έχουν αποκτήσει και έξι παιδιά, ενώ η άλλη έχει σοβαρή σχέση παρόλο που πρόσφατες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν έδειχναν ότι πιθανά έχει επανασυνδεθεί με τον πρώην σύντροφό της.

Νεότατη, μελαχρινή και καλλονή. Είχαν να μοιάσουν Ολυμπία και Βαλέρια, αλλά και ο ίδιος ο Σπανούλης θα πρέπει να νιώθει ευλογημένος που η σύζυγός του κληρονόμησε τέτοιο γονίδιο.

Η κούκλα μητέρα της Ολυμπίας Χοψονίδου

Αυτή είναι η πανέμορφη πεθερά του Βασίλη Σπανούλη