«Είναι το λεγόμενο "πατάω επί πτωμάτων"» - Η Ελευθερία Ελευθερίου ξεφτίλισε την Ρία Κολοβού μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star

Τα τσούγκρισαν πριν φύγει

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είναι το λεγόμενο

Η Ελευθερία Ελευθερίου όσο βρισκόταν στο Survivor All Star φαινόταν πως δεν είχε βρει μία παρέα που να της ταιριάζει απόλυτα και στο τέλος μάλιστα κατέληξε να τσακώνεται και με την Ρία Κολοβού, η οποία τόσο καιρό κρατούσε χαμηλούς τόνους στο παιχνίδι (δείτε εδώ το άγριο σκηνικό μεταξύ τους).

Αφού η τραγουδίστρια αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, η πρώην συμπαίκτριά της δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνη και αυτό είναι κάτι που στεναχωρεί την ίδια και κυρίως την έχει απογοητεύσει και δεν δίστασε να το δείξει και στην συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό μας στο κανάλι του ΣΚΑΙ το πρωί της Δευτέρας 24/4, όπου ουσιαστικά την "ξεφτίλισε" με μία φράση.

"Τα καρφιά" της Ελευθερίας Ελευθερίου για την Ρία Κολοβού στο Survivor All Star

«Η Ρία είναι το λεγόμενο "πατάω επί πτωμάτων", λίγο ανθρωποφαγία για να εξασφαλίσω άλλη μία εβδομάδα μέσα στο παιχνίδι, για να φτάσω μέχρι την ένωση. Απογοητεύτηκα κάπως με την στάση της Ρίας. Επειδή ήθελαν γενικά να αποφύγουν την υποψηφιότητα απέναντι σε εμένα και τον Μαρτίκα, ήταν όλοι σίγουροι ότι εμείς δεν θα αποχωρήσουμε, είδα υποχθόνια ότι πήγε να δημιουργηθεί πάλι με κάποιο τρόπο πίσω από εμένα και στοχοποίησαν και τον Νίκο αδίκως εκείνη τη χρονική στιγμή για το θέμα ψυχολογίας για να έχουν ένα άλλοθι να ψηφίζουν», δήλωσε συγκεκριμένα για την πρώην συμπαίκτριά της.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη και όσα ειπώθηκαν για την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα, την σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο και το σκηνικό που κρυφάκουγε τον Μαρτίκα.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση μετά το πάρτι της ένωσης!

Μετά το χθεσινοβραδινό πάρτι της ένωσης που συγκέντρωσε πληθώρα σχολίων (δείτε εδώ το κράξιμο που έφαγαν Ρία και Μαριαλένα για τα φορέματα που φόρεσαν) οι παίκτες του Survivor All Star απόψε 24/4 θα κληθούν να φέρουν εις πέρας έναν αρκετά δύσκολο στίβο μάχης για να κερδίσουν ένα από τα βασικότερα έπαθλα: την ασυλία, την πρώτη ασυλία της εβδομάδας!

Καμία ομάδα δεν θέλει να ψηφίσει παίκτη της ωστόσο, μια θα είναι η νικήτρια και μια η ηττημένη κι αφού σας έχουμε αποκαλύψει ποιοι κερδίζουν σήμερα (δείτε εδώ) πάμε να μιλήσουμε για το συμβούλιο του νησιού και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση!

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παραπάνω trailer στο αποψινό συμβούλιο του νησιού θα έχουμε αποκαλύψεις γύρω από το πρόσωπο του Γιώργου Ασημακόπουλου που θα δημιουργήσουν σίγουρα ένα παράξενο κλίμα στην καλύβα, τώρα ειδικά που μένουν μπλε και κόκκινοι μαζί!

Το θέμα μας όμως εδώ είναι ποιον θα δείξει η κάλπη και σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο άνθρωπός μας μας μετέφερε ότι σήμερα θα ψηφιστεί ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος να σημειώσουμε πως έχει βγει στον τάκο αρκετές φορές φέτος όμως, το κοινό τον θέλει μέσα! Για πόσο άραγε;