Survivor All Star: «Όταν μιλάμε για δικαιοσύνη...» - Αρπάχτηκαν Ρία και Ελευθερία πριν το αγώνισμα

Χαμός μεταξύ των 2 παικτριών

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Όταν μιλάμε για δικαιοσύνη...» - Αρπάχτηκαν Ρία και Ελευθερία πριν το αγώνισμα

Δίχως τέλος είναι οι εντάσεις στο αποψινό 6/4 επεισόδιο του Survivor all star. Συγκεκριμένα, μετά τον χαμό που προκλήθηκε στην Κόκκινη ομάδα (δείτε εδώ) αλλά και στην Μπλε (δείτε εδώ), όλοι οι παίκτες έφτασαν στον στίβο μάχης προκειμένου να παίξουν για τον τελευταίο αγώνα της εβδομάδας.

Ένταση μεταξύ Ρίας - Ελευθερίας

Ωστόσο, πριν την έναρξη, είδαμε να σημειώνεται μια έντονη λογομαχία μεταξύ της Ρίας και της Ελευθερίας. Ειδικότερα, η δεύτερη τόνισε πως θεωρεί άδικη την υποψηφιότητά της προς αποχώρηση αλλά και του Νίκου Μπάρτζη και πως ξεκάθαρα υπάρχουν μαγειρέματα στην ψηφοφορία.

Τότε, τον λόγο πήρε η Ρία, η οποία της απάντησε πως κι εκείνη είναι άδικο που έχει βγει στο τάκο, για αυτό ας πράξει πρώτα η Ελευθερία δίκαια και μετά ας μιλήσει για δικαιοσύνη και για το τι είναι σωστό ή όχι.

Ανατροπή με την αποχώρηση - Δεν φεύγει κανείς!

Πολυποίκιλες οι αλλαγές στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor All Star, ενόψει Πάσχα! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσώλη, που μεταδόθηκε το πρωί της Πέμπτης 6/4, μέσα από την πρωινή εκπομπή του σταθμού Πρωινό μας η Μεγάλη Εβδομάδα θα έχει λιγότερες ημέρες προβολής και δεν θα πραγματοποιηθεί κάποια αποχώρηση!

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος την Κυριακή 9/4 θα δούμε την 1η ασυλία ενώ Μεγάλη Δευτέρα την 2η. Από τις δυο ασυλίες θα προκύψουν δυο υποψήφιοι εκτός εάν υπάρξει ισοψηφία που εκεί θα προκύψουν περισσότεροι! Μεγάλη Τρίτη θα δούμε τον αγώνα επάθλου και δεν θα υπάρχει αποχώρηση!

Μετά το Πάσχα θα έχουμε τρεις ακόμη ασυλίες άρα συνολικά θα έχουμε τουλάχιστον πέντε υποψήφιους, μετά θα πραγματοποιηθεί η αποχώρηση και σιγά σιγά το πάρτι της ένωσης.

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star: Του φώναζε μπροστά σε όλους - Άγριος τσακωμός για Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη!