«Προς το παρόν είναι κουτσομπολιά των τηλεκαναλιών» - Το αιχμηρό σχόλιο του Τάσου Χαλκιά για την υπόθεση Γεωργούλη

«Πρέπει να είμαστε λιγάκι προσεκτικοί»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Προς το παρόν είναι κουτσομπολιά των τηλεκαναλιών» - Το αιχμηρό σχόλιο του Τάσου Χαλκιά για την υπόθεση Γεωργούλη

Εδώ και μέρες έχει ξεσπάσει νέο σκάνδαλο σχετικά με το MeToo και τις καταγγελίες κακοποίησης και βιασμού, καθώς γυναίκα κατηγορεί τον Αλέξη Γεωργούλη για τα παραπάνω, κάτι που έχει καταγγείλει από την πρώτη στιγμή που συνέβη το 2020.

Πολλοί είναι οι διάσημοι και μάλιστα συνεργάτες του οι οποίοι έχουν πάρει θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα, ενώ έχουν υπάρξει και δηλώσεις που έχουν προκαλέσει σάλο αντιδράσεων (δείτε εδώ τι είπε η Μάγδα Τσαγγάνη και ξεσηκώθηκαν τα πλήθη), όμως ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του Happy Day το πρωί της Τρίτης 25/4, θέλησε να μείνει ουδέτερος και εξήγησε πως περιμένει να μιλήσει η δικαιοσύνη.

Το σχόλιο του Τάσου Χαλκιά για την υπόθεση Γεωργούλη

«Δεν έχω να πω τίποτα γι’ αυτό. Τα πράγματα οδεύουν προς τη δικαιοσύνη, οπότε δεν έχω να πω κάτι, γιατί προς το παρόν είναι κουτσομπολιά των τηλεκαναλιών και τίποτα άλλο. Δεν είχα συνεργαστεί ποτέ μαζί του, αλλά δεν έχει καμία σημασία αυτό. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος υπήρχε στο ευρωκοινοβούλιο και εκπροσωπούσε την Ελλάδα. Πρέπει να είμαστε λιγάκι προσεκτικοί», δήλωσε ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης: Βάνα Μπάρμπα: «Το είχαμε ακούσει!» - Η πρωτοφανής αποκάλυψή της για την καταγγελία του Γεωργούλη

Πρωτοφανής αποκάλυψη από στενό φίλο του κατηγορούμενου

Το απόγευμα της Δευτέρας (24/4) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μίλησαν με ένα από το στενό περιβάλλον του Αλέξη Γεωργούλη. Ο ηθοποιός και πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορείται για βιασμό και πρόκληση σωματική βλάβης.

Ο Κρις Βάλλας, σύμφωνα με τα όσα είπε στην δημοσιογράφο του Star, παρουσίασε τον Αλέξη Γεωργούλη, όπως και πολλοί ακόμη (δείτε εδώ τις δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού) πως ποτέ δεν είχε αντιληφθεί κάτι παράξενο στον χαρακτήρα του και τόνισε πως ήταν ένα άτομο, που απέφευγε του καβγάδες.

«Ο Αλέξης δεν είναι βίαιος, δεν είναι κακοποιητής. Πάντα σέβομαι την πλευρά του θύματος. Για να μαλώσεις με τον Αλέξη Γεωργούλη πρέπει να έχεις… μεταπτυχιακό. Δεν έχει με κανέναν έχθρα και ποτέ δεν είχε. Και με συντρόφους που είχε παλιά στο παρελθόν, έχει τις καλύτερες σχέσεις και όλοι τον αγαπάνε. Τώρα γιατί έμπλεξε σε αυτόν τον κυκεώνα δεν μπορώ να το ξέρω».

Δεν ήξερε τίποτα απολύτως, χωρίς να θέλω να πω κάτι μεμπτό για την άλλη πλευρά. Η αλήθεια θα λάμψει, η δικαιοσύνη θα τα βρει για ποιον λόγο γίνανε όλα αυτά», είπε ο Κρις Βάλλας.