«Είναι για καλύτερο γιατί...» - Το σχόλιο της Παπαδοπούλου για το φημολογούμενο χωρισμό Σχίζα και Παναγιώταρου

«Έβλεπα την Ελευθερία να κλαίει ενώπιον κι άλλων και της είπα μην κλαις, ο άνθρωπος είναι αδίστακτος»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι για καλύτερο γιατί...» - Το σχόλιο της Παπαδοπούλου για το φημολογούμενο χωρισμό Σχίζα και Παναγιώταρου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η επιχειρηματίας ρωτήθηκε για το Survivor All Star. Συγκεκριμένα, για τον Σπύρο Μαρτίκα με αφορμή την συμπεριφορά του απέναντι στην Ελευθερία Ελευθερίου, αλλά και για τον φημολογούμενο χωρισμό του Στάθη Σχίζα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Όπως ειπώθηκε νωρίτερα στην εκπομπή, αναζωπύρωσε τα δημοσιεύματα περί χωρισμού. Ο Στάθης είχε προγραμματίσει να γυρίσει συνέντευξή την Δευτέρα 24/4 στο The 2night Show, ωστόσο τελευταία στιγμή το ακύρωσε και στο πλατό άρχισαν οι θεωρίες, οι οποίες αφορούσαν τον δεσμό του με την Αλεξάνδρα και το γεγονός πως λογικά αυτός θα είναι και ο λόγος που δεν θέλησε να μιλήσει και να εκτεθεί. Βέβαια, κανείς ούτε από την πλευρά των δημοσιογράφων, αλλά ούτε και από του ζευγαριού, δεν επιβεβαιώνει τίποτα.

Το σχόλιο της Παπαδοπούλου για το φημολογούμενο χωρισμό Σχίζα - Παναγιώταρου

«Γενικά είναι άσχημα πράγματα οι χωρισμοί. Βέβαια πολλές φορές είναι για καλύτερο γιατί όταν κλείνει ένας κύκλος, ένας άλλος ανοίγει» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Σχετικά με το Survivor All Star και τον Σπύρο Μαρτίκα: «Όταν ξαναγίνει Survivor, θα ήθελα η παραγωγή να βάζει κάμερα σε σημεία που δεν ξέρουν οι παίκτες και νομίζουν ότι είναι off camera. Εκεί θα βλέπει ο κόσμος το πραγματικό Survivor γιατί όλοι λίγο πολύ είναι υποψιασμένοι μπροστά στην κάμερα και δείχνουν έναν άλλο εαυτό.

Αν με ρωτάς, πρέπει να πηγαίνεις διπλωματικά γιατί πηγαίνεις για να μαζέψεις λεφτά. Όσο περισσότερο κάθεσαι, τόσο περισσότερα λεφτά θα μαζεύεις. Αυτό με την Βρισηίδα Ανδριώτου είναι άσχημο γιατί δεν τσακώθηκα μαζί της. Εγώ βλέποντας μια Ελευθερία να κατηγορείται από τον Μαρτίκα με το επίθετο κλέφτρα, το θεώρησα πάρα πολύ σημαντικό.

Έβλεπα την Ελευθερία να κλαίει παρουσία κι άλλων και της είπα μην κλαις, ο άνθρωπος είναι αδίστακτος κι ό,τι χειρότερο έχω γνωρίσει, από την άποψη ότι δεν διστάζει να αλλάζει και να "δίνει" τους φίλους του, τις παρέες για να μένει μία εβδομάδα παραπάνω και να παίρνει το "κασέρι"», είπε.