«Το άκουγα αυτό και μου γύριζε το κεφάλι, τι πάει να πει...» - Πυρ και μανία η Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα του Mega Καλημέρα

«Δύσκολες στιγμές, αλλά μη τα ξεχνάμε επειδή βρήκαμε έναν καλό γαμπρό»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Το άκουγα αυτό και μου γύριζε το κεφάλι, τι πάει να πει...» - Πυρ και μανία η Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα του Mega Καλημέρα

Η Τόνια Σωτηροπούλου παραχώρησε τις προάλλες μία συνέντευξη κατά την οποία εξηγούσε πως η ερώτηση που μπορεί να δέχεται κατά καιρούς σχετικά με την απόκτηση ενός παιδιού είναι κάτι που την κάνει έξαλλη κάθε φορά, καθώς πρόκειται για ένα πολύ ευαίσθητο θέμα για κάθε γυναίκα ξεχωριστά (δείτε εδώ αναλυτικά την συνέντευξή της).

Με αφορμή, λοιπόν, τα δικά της λόγια, η Ελεονώρα Μελέτη, αφού παρουσίασε το απόσπασμα στο Mega Καλημέρα το πρωί της Τρίτης 25/4 στον αέρα, θέλησε να εκφράσει την δική της άποψη γι' αυτό το ζήτημα, καθώς και η ίδια έχει περάσει από αυτή την θέση και γνωρίζει πολύ καλά πως είναι να δέχεται καταιγισμό ερωτήσεων τέτοιου είδους που αφορούν γενικότερα την προσωπική ζωή ενός ανθρώπου (δείτε εδώ τη στιγμή που κράτησε για πρώτη φορά στα χέρια της την κόρη της στο μαιευτήριο).

Έξαλλη η Ελεονώρα Μελέτη για τις ερωτήσεις που δέχονται οι γυναίκες για την εγκυμοσύνη τους

«Και παλιά κακώς ρωτούσανε. Οι ερωτήσεις αυτές γίνονται σε τραπέζια συγγενών στα ζευγάρια, που δεν έχουν μόνο στόχο να μάθουν πραγματικά αν σκοπεύουν να κάνουν παιδί, αλλά έχουν μέσα και ένα κεντράκι τύπου "Εντάξει, τι έχεις κάνει στη ζωή σου, παιδί θα κάνεις;”. Δεν είναι πάντα τόσο αθώες και καθαρές αυτές οι ερωτήσεις, πηγαίου ενδιαφέροντος.

Επειδή έχω περάσει από αυτό το στάδιο πάρα πολλές φορές και όχι από δικούς μου ανθρώπους που με ξέρανε, αλλά αν πήγαινα σε ένα κοινωνικό γεγονός, θείες που έχω να δω 15 χρόνια σε ρωτούσαν “Καλή καριέρα, αλλά κανέναν καλό γαμπρό;” Ποιος είναι ο καλός γαμπρός; Εγώ το άκουγα αυτό και μου γύριζε το κεφάλι. Τι πάει να πει καλός γαμπρός; Ή ξέρω εγώ "Κανένα παιδάκι θα κάνεις;". Δύσκολες στιγμές, αλλά μη τα ξεχνάμε επειδή βρήκαμε έναν καλό γαμπρό», είπε χαρακτηριστικά.