«Δεν ήταν απόφαση, ήταν όνειρο και για τους δύο» - Συγκινεί η Ευγενία Δημητροπούλου για την υιοθεσία της κόρης της

«Η Εύα είναι 2 χρονών και...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν ήταν απόφαση, ήταν όνειρο και για τους δύο» - Συγκινεί η Ευγενία Δημητροπούλου για την υιοθεσία της κόρης της

Η Ευγενία Δημητροπούλου ήταν μία από τους καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show του ΑΝΤ1 το βράδυ της Τρίτης 25/4 και μαζί ξεκίνησαν μία πολύ όμορφη συζήτηση για την υιοθεσία του παιδιού της ηθοποιού, η οποία έδωσε την αφορμή και στον παρουσιαστή να αποκαλύψει την υιοθεσία που είχε πραγματοποιήσει και ο ίδιος πριν από χρόνια (δείτε εδώ την σπάνια εξομολόγησή του).

Η ίδια, λοιπόν, εξήγησε πως και εκείνη αλλά και ο σύζυγός της (δείτε τον εδώ) επιθυμούσαν από την αρχή να αποκτήσουν ένα παιδί μέσω αυτής της διαδικασίας, χωρίς να τους ενδιαφέρει να δοκιμάσουν να κάνουν ένα δικό τους παιδί πρώτα ή έστω να το προσπαθήσουν (δείτε εδώ την κόρη τους).

Η εξομολόγηση της Ευγενίας Δημητροπούλου για την υιοθεσία του παιδιού της

«Δεν ήταν απόφαση, ήταν όνειρο και για τους δύο. Ήταν ένα όνειρο πριν συναντηθούμε και το οποίο το μοιραστήκαμε πολύ νωρίς και είπαμε ότι ανεξάρτητα από βιολογικά ή όχι παιδιά, θα θέλαμε πάρα πάρα πολύ τουλάχιστον ένα παιδί να καταφέρουμε να το υιοθετήσουμε.

Οπότε δεν ήμασταν από τα ζευγάρια που είχαν ταλαιπωρηθεί, αυτό ήταν η πρώτη μας προτεραιότητα. Το είχαμε ξεκινήσει πολύ καιρό πριν, γιατί είναι μία διαδικασία που παίρνει χρόνο. Δεν κράτησε πολλά χρόνια, ήμασταν τυχεροί.

Η Εύα είναι 2 χρονών και 7 μηνών τώρα. Έχει απίστευτη ενέργεια. Τρέχω, την κυνηγάω και δεν την προλαβαίνω. Της αρέσει οτιδήποτε έχει να κάνει με κίνηση, με σκαρφάλωμα και τέτοια πράγματα. Όχι να καθίσει σε ένα τραπεζάκι και να παίζει με πλαστελίνη», είπε χαρακτηριστικά.