«Την έχω πατήσει με τον ΣΚΑΪ ακριβώς με τον ίδιο τρόπο!» - Έξαλλη η Ελεονώρα Μελέτη ξέσπασε στον αέρα του Mega Καλημέρα

«Δεν κάνεις συμφωνίες με τάματα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Την έχω πατήσει με τον ΣΚΑΪ ακριβώς με τον ίδιο τρόπο!» - Έξαλλη η Ελεονώρα Μελέτη ξέσπασε στον αέρα του Mega Καλημέρα

Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει γνωστό πως ο Μάρκος Σεφερλής μετά το τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από το κανάλι του ΑΝΤ1 και θα βρεθεί στο ΣΚΑΙ και μάλιστα με δύο εκπομπές (δείτε εδώ ποιος θα τον αντικαταστήσει στο 5χ5). Ο ίδιος είναι εκείνος που προχώρησε στην ανακοίνωση αυτού, ωστόσο ο τηλεοπτικός σταθμός με τον οποίο έκανε την συμφωνία δείχνει να έχει δυσαρεστηθεί με τις αποκαλύψεις που έκανε.

Το ζήτημα αυτό, λοιπόν, συζητήθηκε το πρωί της Τετάρτης 26/4 στο Mega Καλημέρα, με την Ελεονώρα Μελέτη να εκνευρίζεται, καθώς εξήγησε πως έχει ζήσει ακριβώς το ίδιο σκηνικό, ενώ και εκείνη είχε κλείσει συμφωνία με το ΣΚΑΙ και όλα έδειχναν πως θα ξεκινούσε μία νέα συνεργασία πριν από χρόνια.

Διαβάστε επίσης: «Να είσαι κεντρική παρουσιάστρια και να μην έχεις πλάνο για 45 ολόκληρα λεπτά, βάλτε Πρωινό Καφέ» - "Κόλαφος" η Ελεονώρα Μελέτη

Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη για το ΣΚΑΙ

«Μπορώ να πω κάτι; Δεν βγαίνει κάποιος να κάνει δηλώσεις για κάτι που θα παρουσιάσει αν δεν είναι συμφωνημένο. Την έχω πατήσει με τον ΣΚΑΪ ακριβώς με τον ίδιο τρόπο! Με την ευλογία του σταθμού είχαμε δώσει συνέντευξη. Δεν βγαίνει κάποιος, ρε παιδιά, να κάνει δηλώσεις και στην εκπομπή του σταθμού κιόλας χωρίς να έχει συζητήσει και συμφωνήσει να παρουσιάσει κάτι. Δεν είναι τρελοί οι επαγγελματίες να βγαίνουν και να λένε "α, θα κάνω και αυτό" ενώ δεν έχουν κανένα εχέγγυο ότι θα το κάνουν», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και συμπλήρωσε: «Δεν κάνεις συμφωνίες με τάματα! Παιδιά, ε τότε είναι λάθος του επαγγελματία αν πάει και ανακοινώνει κάτι χωρίς να το έχει υπογράψει. Είναι λάθος».

«Σας θυμίζω πάντως ότι τέτοιες ανακοινώσεις είχαν γίνει και για άλλες συνθήκες, αν θυμάστε καλά, για τον Γιώργο Τσαλίκη, πάλι στον ίδιο σταθμό όπου, ενώ είχε υπογράψει ο Τσαλίκης για να κάνει το Big Brother και ενώ ήταν όλα συμφωνημένα μια χαρά, ο Τσαλίκης έκανε την ανακοίνωση για να προστατεύσει τον εαυτό του και απέναντι σε όλες αυτές τις φήμες που ήθελαν τελικά τον Γκουντάρα με τη Νάταλι να κάνουν το παιχνίδι», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης: «Είναι παντρεμένος και είναι εξαιρετικά γλοιώδης, πέφτουλας!» - Σοκάρει η Ελεονώρα Μελέτη για γνωστό πρόσωπο από τον χώρο της τηλεόρασης