Γενέθλια για την Αννίτα Πάνια: Το γιόρτασε με δύο τούρτες υπερπαραγωγή - "Χαμός" με την ανάρτησή της στο Instagram

Έκλεισε τα...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στιγμές ευτυχίας έζησε η Αννίτα Πάνια και η οικογένειά της την Τρίτη 25/4, καθώς η παρουσιάστρια είχε τα γενέθλιά της και έκλεισε τα 53 της χρόνια.

Η ίδια, λοιπόν, αφού γιόρτασε με τα αγαπημένα της πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία είναι και ο Νίκος Καρβέλας με τον 15χρονο γιο τους (δείτε τον εδώ), φωτογραφήθηκε με τις δύο τούρτες και τα κεράκια που έσβησε και προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συγκεντρώνοντας πολλά like και μηνύματα με ευχές.

Η ανάρτηση της Αννίτας Πάνια για τα γενέθλιά της

Με την ανάρτηση αυτή ευχαρίστησε τον κόσμο που ενδιαφέρθηκε για εκείνη και μάλιστα έδωσε την δική της συμβουλή σε όσους την παρακολουθούν και την θαυμάζουν.

«53 νταν !!

Ευχαριστώ για τις ευχές σας..

Εύχομαι ο,τι γουστάρετε να γίνει με τρέλα!!», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αννίτα Πάνια γενέθλια
Instagram / Αννίτα Πάνια

Πώς έχει αποθηκεύσει τον Νίκο Καρβέλα στο κινητό της

Το βράδυ της Τρίτης (14/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «έλεος» βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο γνωστός συνθέτης, που πριν από λίγο καιρό γνωστοποίησε έναν ευτράπελο (δείτε το εδώ) μίλησε στην εκπμοπή του MEGA και με αφορμή τα λόγια του, η Αννίτα Πάνια έκανε μια αποκάλυψη για τον Νίκο Καρβέλα.

Να υπενθυμ'ίσουμε ότι στην ίδια συνέντευξη, ο Γιώργος Θεοφάνους αναφέρθηκε και σε ένα αδιανόητο περιστατικό που εμφανίστηκε με ψηλοτάκουνα και όχι μόνο (δείτε εδώ τα λόγια του).

Στην βραδινή εκπομπή του MEGA, λοιπόν, περιγράφοντας ο συνθέτης ένα περιστατικό από την εποχή που ο Νίκος Καρβέλας του ζήτησε να γράψει τραγούδι για την Άννα Βίσση, η Αννίτα Πάνια δεν δίστασε να του δώσει το κινητό της τηλέφωνο, προκειμένου να καλέσει τον Καρβέλα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Έκπληκτος ο Γιώργος Θεοφάνους, όταν είδε τον Καρβέλα στις επαφές της Πάνια αποθηκευμένο ως «Άντρας μου».

«Πρόσεξε όμως, εδώ δεν γράφει Καρβέλας, Νίκο, ξέρεις τι γράφει η Αννίτα στο κινητό της; Γράφει: “Άντρας μου”», αποκάλυψε ο Γιώργος Θεοφάνους δείχνοντας στην κάμερα το κινητό της παρουσιάστριας.

«Είναι του ριάλιτι ο Θεοφάνους», απάντησε ο Γιώργος Θεοφάνους.