«Είναι λυπηρό! Δεν ξέρω τι...» - Τα πρώτα λόγια του Μέμου Μπεγνή για την υπόθεση Γεωργούλη

«Δεν ξέρω ποιο είναι το ψέμα και ποια η αλήθεια, γιατί έγινε, πώς έγινε, τι συνέβη»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι λυπηρό! Δεν ξέρω τι...» - Τα πρώτα λόγια του Μέμου Μπεγνή για την υπόθεση Γεωργούλη

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε ο Μέμος Μπεγνής, με αφορμή την συνεργασία με τον Γιώργο Θεοφάνους. Ο γνωστός ηθοποιός ήταν άκρως αποκαλυπτικός και δεν δίστασε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο ίδιος αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και συναδέλφου του, Αλέξη Γεωργούλη (ο οποίος συμμετέχει κανονικά στις ψηφοφορίες της Ευρωβουλής).

Η απάντηση του Μέμου Μπεγνή για την υπόθεση Γεωργούλη

«Γνωρίζομαι με τον Αλέξη. Δεν έχουμε κάνει παρέα αλλά γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια. Λυπηρό είναι. Όταν ακούγεται κάτι τέτοιο είναι λυπηρό. Δεν ξέρω τι ισχύει, παιδιά. Δεν θα δικάσουμε κι εμείς τον Αλέξη. Δεν ξέρω ποια είναι η πραγματικότητα, δεν ξέρω ποιο είναι το ψέμα και ποια η αλήθεια, γιατί έγινε, πώς έγινε, τι συνέβη. Αυτό θα το αποφασίσει η δικαιοσύνη και εμείς δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε γιατί δεν είμαστε ικανοί να το κάνουμε.

Ήμουν στην Κυανή ακτή και έκλεισε ένα ταξιδιωτικό γραφείο, πριν πολλά χρόνια, την ώρα που ήμασταν εκεί. Μας άφησε δηλαδή εκεί και δεν είχαμε να γυρίσουμε πίσω! Μια περιπέτεια ασύλληπτη», είπε χαρακτηριστικά ο Μέμος Μπεγνής στις κάμερες.

Η τρίτη επιστολή που έστειλε ο Αλέξης Γεωργούλης στο Ευρωκοινοβούλιο - Ποιο είναι το αίτημα του

Και τρίτη επιστολή έστειλε ο Αλέξης Γεωργούλης στο Ευρωκοινοβούλιο αναφέροντας ότι δεν υπάρχει λόγος να καθυστερήσει η άρση της ασυλίας του, όπως μετέδωσε το δελτίο του MEGA.

Ο δημοσιογράφος Σαράντης Μιχαλόπουλος, μετέφερε πως αυτή την φορά η επιστολή στάλθηκε απευθείας στην Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, επιθυμώντας να επισπευσθούν οι διαδικασίες.

Όπως αποκάλυψε, ευρωβουλευτής θα συμμετέχει κανονικά στις ψηφοφορίες όχι ωστόσο ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ επίσης έχει παραδώσει όλους τους φακέλους που διαχειριζόταν.

Δείτε επίσης: Τα ερωτικά σκοτάδια του Αλέξη Γεωργούλη - Τι συνέβη τότε που πήγαινε Γ' Λυκείου

Ακόμη δεν είναι γνωστό πότε θα ξεκινήσει επίσημα η συζήτηση για την υπόθεση. Είναι προγραμματισμένη συνάντηση στις 30 Μαΐου, ωστόσο υπάρχει και έκτακτη συνεδρίαση στις 24 και 25 Μαΐου.