«Όλοι έχουμε σκοτεινές πλευρές! Δεν...» - Τα σχόλια όλο νόημα του Περικλή Λιανού για την υπόθεση Γεωργούλη

«Δεν σημαίνει ότι κάποιος, επειδή είναι ωραίος...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Όλοι έχουμε σκοτεινές πλευρές! Δεν...» - Τα σχόλια όλο νόημα του Περικλή Λιανού για την υπόθεση Γεωργούλη

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και την δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού μίλησε το πρωί της Πέμπτης 27/4 ο Περικλής Λιανός, με αφορμή τη νέα παράσταση «Υπόθεση Μακρόπουλος». Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και ηθοποιού Αλέξη Γεωργούλη.

«Το γεγονός ότι έχω ταυτιστεί με τον ρόλο του Θόδωρου από το «Καφέ της Χαράς» δεν είναι ευχάριστο. Είναι σαν αυτό να έχει καπελώσει ότι έχω κάνει από εκεί και πέρα ή ότι έχω κάνει μέχρι τότε αλλά, εντάξει, έτσι είναι», είπε αρχικά ο Περικλής Λιανός.

Διαβάστε επίσης: Το άγνωστο περιστατικό με τον αδερφό του Αλέξη Γεωργούλη

Τα σχόλια του Περικλή Λιανού για την υπόθεση Γεωργούλη

«Για την υπόθεση Γεωργούλη θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι, να κρατήσουμε μια απόσταση και υπάρχει ένας νομικός πολιτισμός. Να μην τον επικαλούμαστε και να τον εφαρμόζουμε αλά καρτ. Ουέ και αλίμονο αν οποιαδήποτε καταγγελία οδηγούσε σε αυτόματο αποκεφάλισμα.

Βεβαίως και γνωριζόμαστε, ναι, «γεια σου, τι κάνεις; Πως είσαι; Είμαι καλά». Ευγενής είναι αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Όλοι έχουμε σκοτεινές πλευρές αν υποθέσουμε ότι ισχύουν όλα αυτά. Όλοι έχουμε τις σκοτεινές μας πλευρές και εγώ δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά ούτε για εμένα. Δεν μπορώ να ξέρω την ψυχή του καθενός. Δεν σημαίνει ότι κάποιος, επειδή είναι ωραίος, δεν κάνει τέτοια. ή τα κάνουν μόνο οι άσχημοι. Και αυτό δεν έχει σχέση με τον Γεωργούλη αλλά γενικά. Περιμένω τα πάντα από τους πάντες και από τον εαυτό μου», είπε στην συνέχεια ο Περικλής Λιανός.

Η τρίτη επιστολή που έστειλε ο Αλέξης Γεωργούλης στο Ευρωκοινοβούλιο - Ποιο είναι το αίτημα του

Και τρίτη επιστολή έστειλε ο Αλέξης Γεωργούλης στο Ευρωκοινοβούλιο αναφέροντας ότι δεν υπάρχει λόγος να καθυστερήσει η άρση της ασυλίας του, όπως μετέδωσε το δελτίο του MEGA.

Ο δημοσιογράφος Σαράντης Μιχαλόπουλος, μετέφερε πως αυτή την φορά η επιστολή στάλθηκε απευθείας στην Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, επιθυμώντας να επισπευσθούν οι διαδικασίες.

Όπως αποκάλυψε, ευρωβουλευτής θα συμμετέχει κανονικά στις ψηφοφορίες όχι ωστόσο ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ επίσης έχει παραδώσει όλους τους φακέλους που διαχειριζόταν.

Δείτε επίσης: Τα ερωτικά σκοτάδια του Αλέξη Γεωργούλη - Τι συνέβη τότε που πήγαινε Γ' Λυκείου

Ακόμη δεν είναι γνωστό πότε θα ξεκινήσει επίσημα η συζήτηση για την υπόθεση. Είναι προγραμματισμένη συνάντηση στις 30 Μαΐου, ωστόσο υπάρχει και έκτακτη συνεδρίαση στις 24 και 25 Μαΐου.