Σε τρυφερά τετ α τετ στη μέση ενός ποταμού η Δαλάκα & ο Φιντιρίκος - Ο πρώην παίκτης του Survivor που διασκέδαζε μαζί τους

Η ανάρτησή στο instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Πριν βρεθεί η πρώτη στο Survivor All Star είχαν αρχίσει να ταξιδεύουν όλο τον κόσμο μαζί και αυτό συνεχίστηκε μετά την αποβολή της, αφού τίποτα δεν τους εμπόδιζε πια. Έχουν φτάσει από την Αμερική μέχρι και στα μικρά χωριά της Ελλάδας και αυτό δεν σταμάτησε ούτε μετά την ληστεία στο σπίτι του δεύτερου (δείτε εδώ το βίντεο με τη στιγμή που η καθαρίστρια αντικρίζει τους κλέφτες και ουρλιάζει).

Ιδιαίτερα λόγω της κακής ψυχολογικής κατάστασης της πρωταθλήτριας, η οποία δεν μπορούσε να μπει ξανά στο δωμάτιο μετά από ότι συνέβη, το ζευγάρι θέλησε να ξεφύγει και έτσι έκαναν μία ακόμη εκδρομή, όμως δεν ήταν μόνοι τους. Ο επιχειρηματίας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία τη στιγμή που τον φιλάει η καλή του και δίπλα τους βρίσκεται ένας πρώην παίκτης του Survivor.

Σε τρυφερά τετ α τετ η Δαλάκα & ο Φιντιρίκος δίπλα σε πρώην παίκτη του Survivor

Ο λόγος για τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, ο οποίος έχει μακρύνει τα μαλλιά του και έχει αλλάξει εντελώς look μετά το παιχνίδι.

Δημήτρης Φιντιρίκος Δαλάκα Παπαργυρόπουλος
Instagram / Δημήτρης Φιντιρίκος

Βίντεο ντοκουμέντο από την Αράχωβα - Πως της συμπεριφέρεται

Μπορεί Κατερίνα Δαλάκα και Δημήτρης Φιντιρίκος να χώρισαν λίγο πριν αναχωρήσει η αθλήτρια για το Survivor All Star (δείτε ποιος φεύγει σήμερα 16/2), ωστόσο, μετά την αποχώρηση της λόγω της αποβολής της, το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί και μάλιστα, βρέθηκαν στην Αράχωβα.

Μπορεί να μην έχουν κάνει καμία δήλωση μετά το συμβάν ή να μην έχουν κάνει κάποια κοινή δημοσίευση στα social media, ωστόσο, οι ξεχωριστές αναρτήσεις τους "έκαψαν". Δείχνουν καθαρά πως είναι μαζί και απολαμβάνουν τις χειμερινές τους διακοπές.

Κατερίνα Δαλάκα και Δημήτρης Φιντιρίκος λοιπόν, βρίσκονται στην Μύκονο του χειμώνα, όπου προσπαθούν να "γεμίσουν" τον χρόνο που έμεναν χωριστά.

Η εκπομπή Πρωινό μας, μάλιστα, είχε αποκλειστικά πλάνα από το ζευγάρι να περπατά στους δρόμους της πόλης αγκαλιασμένο και να ανταλλάσσει γλυκά φιλιά. Στη συνέχεια, έδειξαν φωτογραφίες από μαγαζί που απόλαυσαν το φαγητό τους.

Σπάνια βλέπουμε το ζευγάρι σε τόσο τρυφερές στιγμές και όπως φαίνεται ο έρωτας τους έχει φουντώσει ακόμη περισσότερο! Ο επιχειρηματίας είναι πολύ τρυφερός απέναντι στην αθλήτρια και της συμπαραστάθηκε πολύ στον σάλο που προκλήθηκε με το Survivor All Star.