Αν βάψει τα μαλλιά θα είναι ίδιες - Η απίστευτη ομοιότητα της Ζόζεφιν με την αδελφή της

Φωτογραφίες!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Χαρές έχει στο σπίτι της η Ζόζεφιν σήμερα (28/4) Παρασκευή, καθώς η αδελφή της έχει γενέθλια και κλείνει τα 22 της χρόνια. Η νεαρή τραγουδίστρια, που πριν από λίγες μόνο εβδομάδες δημοσιοποίησε την σχέση της, με τον Νίνο (δείτε εδώ φωτογραφίες) όπως είναι γνωστό έχει δύο ετεροθαλή αδέλφια από τους επόμενους γάμους των γονιών της και έχει άψογες σχέσεις μαζί τους.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε μια ανάρτηση με την αδελφή της να κρατάει την τούρτα των γενεθλίων της και να της εύχεται δημοσίως χρόνια πολλά.

Η ανάρτηση της Ζόζεφιν για τα γενέθλια της αδελφής της

Η ανάρτηση της ζόζεφιν με την αδελφή της

Να υπενθυμίσουμε ότι στο παρελθόν η Ζόζεφιν είχε μιλήσει για το μπούλινγκ που δέχτηκε τόσο αυτή, όσο και τα αδέλφια της, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είχα πρόβλημα γιατί, όταν ήρθαμε οικογενειακώς στην Ελλάδα, μιλούσα μόνο γερμανικά και οι γονείς μου με έγραψαν σε αμερικανικό σχολείο και έκανα μαθήματα ελληνικών ως δεύτερη γλώσσα σε φροντιστήριο. Τα άλλα παιδιά με κορόιδευαν από μικρή ηλικία λόγω των ελληνικών μου. Ένιωθα ότι δεν είχα ταυτότητα.

Πάντα ήμουν για τους Έλληνες αμερικανάκι, και όχι 100% Ελληνίδα, γιατί είχα ξένους γονείς. Τώρα πλέον αυτό δεν συμβαίνει. Τα παιδιά είναι σκληρά. Αυτό το βλέπω και με τον αδελφό μου, που αναγκαστήκαμε να τον αλλάξουμε σχολείο στην Αμερική, γιατί του έκαναν bullying».