«Πήρα τηλέφωνο τον Δημήτρη και του...» - Η αποκάλυψη του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον Σταρόβα

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Πήρα τηλέφωνο τον Δημήτρη και του...» - Η αποκάλυψη του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον Σταρόβα

Το πρωί της Κυριακής (30/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο γνωστός παρουσιαστής του ΑΝΤ1, μίλησε στην εκπομπή του Mega, τόσο για την προσωπική του ζωή, όσο και για την επαγγελματική του κατάσταση.

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά πρόσωπα που επέστρεψαν μετά από χρόνια απουσίας, την επιλογή του να βρίσκεται στον ΑΝΤ1, το ενδεχόμενο να έκανε πρωινό, αλλά και την σχέση που έχει με τον γιό του.

Διαβάστε επίσης: «Έχουμε υιοθετήσει ένα παιδί 10 χρονών και...» - Πρωτοφανής αποκάλυψη από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον Σταρόβα

«Το μεγαλύτερο μάθημα που έχω πάρει είναι να μην κρίνω γρήγορα τους ανθρώπους, όσες φορές το έκανα, έπεσα έξω. Πολλές φορές ακούω πράγματα για μένα σχετικά με τις δουλειές, ότι υπήρξα παράξενος. Πρόσφατα είπε ο Δημήτρης Σταρόβας ότι πρέπει να του δώσουν βραβείο για την πενταετή συνεργασία μας. Το έχει πει καμιά 15αρια φορές. Τον πήρα και του είπα να σταματήσει να το λέει, γιατί δεν είναι πια η ίδια εποχή. Αυτός το λέει για πλάκα. Και μου είπε ότι έχω δίκιο», ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Τα 33 χρόνια στην τηλεόραση, προσπάθησα να κάνω τον κόσμο να περάσει όσο γίνεται καλύτερα. Συνέβησαν όμως και λάθη και όταν στεναχώρησα κάποιους, ζήτησα συγγνώμη. Σαφώς και είναι δικαίωμα του καθενός να μην του αρέσω, αλλά όταν δεν σέβονται τη διάρκεια, σημαίνει ότι υπάρχει κάτι», τόνισε.

Τις τελευταίες ημέρες, το όνομα του Γρηγόρη Αρναούτογλου ακούγεται πολύ συχνά μέσα από τις εκπομπές, ιδιαίτερα μετά τον "σάλο" που δημιουργήθηκε λόγω των δηλώσεών του για τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη και τον "πόλεμο" που ξεκίνησε ανάμεσά τους.

Μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση, όμως, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και για τις συζητήσεις που ο ίδιος κάνει με το κανάλι του ΑΝΤ1 για το τηλεοπτικό του μέλλον, τις αλλαγές στις ώρες των εκπομπών του, αλλά και τις προτάσεις που μπορεί να έχει από άλλους σταθμούς.

Και ενώ είχε δημιουργηθεί μία φήμη ότι μπορεί να πάρει την θέση του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό, η Σοφία Βιαγιατζάκη, προχώρησε σε δηλώσεις λέγοντας πως θα ήθελε να ξανασυνεργαστούν και μάλιστα στην πρωινή ζώνη, φουντώνοντας τις φήμες. Για όλα αυτά, λοιπόν, απάντησε ο ίδιος μέσα από την εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Παρασκευής 7/4.

«Ο ΑΝΤ1 αποφασίζει πότε θα κάνει τις αλλαγές στα προγράμματα. Εμάς η δουλειά μας είναι να κάνουμε καλά γυρίσματα, όλα τα άλλα τα κανονίζει ο ΑΝΤ1», ανέφερε αρχικά.

«Τη Σοφία την εκτιμώ ιδιαίτερα και λέει χαζομάρες. Αλλά δεν συζητάμε για πρωινά, ούτε κατά διάνοια», επισήμανε έπειτα δίνοντας την απάντησή του στην ηθοποιό.

Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί πως η ηθοποιός ακούγοντας όλα αυτά προχώρησε σε νέες δηλώσεις λέγοντας πως έκανε χιούμορ και πως δεν έχει νόημα μετά από 20 χρόνια να συμβεί ξανά αυτή η συνεργασία.