«Συγγνώμη δεν ξέρω τι να πω τώρα, μου φαίνεται περίεργο» - Η αντίδραση της Εύης Σαλταφερίδου σε ερώτηση δημοσιογράφου για το unfollow του Γκότση

Έτοιμη να μιλήσει για όλα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Συγγνώμη δεν ξέρω τι να πω τώρα, μου φαίνεται περίεργο» - Η αντίδραση της Εύης Σαλταφερίδου σε ερώτηση δημοσιογράφου για το unfollow του Γκότση

Η Εύη Σαλταφερίδου είναι η παίκτρια που αποχώρησε τελευταία από το Survivor All Star και μόλις χθες, Κυριακή 30/4, επέστρεψε στην Ελλάδα και έπιασε κινητό στα χέρια της (δείτε εδώ την πρώτη και όλο νόημα ανάρτησή της). Οι κάμερα της εκπομπής του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, λοιπόν, βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να την υποδεχθεί και ο ρεπόρτερ άρχισε να τις κάνει μερικές ερωτήσεις.

Η ίδια, λοιπόν, δεν μπορούσε να πει πολλά, καθώς έτρεχε να μπει στο αυτοκίνητο, ωστόσο ξέσπασε σε γέλια με όσα της ανέφερε ο δημοσιογράφος και εξήγησε πως θα μιλήσει για όλα μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ της φαινόταν πολύ περίεργο αυτό που ζούσε εκείνη τη στιγμή.

Η αντίδραση της Εύης Σαλταφερίδου στις ερωτήσεις ρεπόρτερ για το Survivor All Star

Πιο συγκεκριμένα, στην ερώτηση για το αν είναι στεναχωρημένη, δήλωσε: «Θα τα πούμε, θα τα πούμε» και συμπλήρωσε για το unfollow του Ηλία Γκότση για το οποίο έμαθε στον αέρα του Πρωινό μας (δείτε εδώ την αντίδρασή της): «Θα τα πούμε σίγουρα από βδομάδα».

Όσον αφορά στον Κωνσταντίνο Βασάλο και όσα ακούγονται για την έντονη ερωτική του ζωή στο παιχνίδι (δείτε εδώ την αποκάλυψη για τη ερωτική του συνεύρεση στο party της ένωσης), είπε γελώντας: «Συγγνώμη δεν ξέρω τι να πω τώρα, μου φαίνεται περίεργο δηλαδή».

Καταρρακωμένοι οι διάσημοι μετά την αποχώρησή της

Στο χθεσινό (30/4) νέο επεισόδιο του Survivor all star όλοι οι παίκτες μετά το τέλος του τελευταίου συμβουλίου του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και την αποχώρηση της Εύη Σαλταφερίδου (δείτε εδώ τι της ψιθύρισε ο Καραγκούνιας) φάνηκε ότι έχουν πέσει ψυχολογικά.

Σύμφωνα με την ομάδα της Fitness coach, η αποχώρηση της ήταν άδικη και ότι έπρεπε άλλοι να φύγουν και όχι η ίδια. Βέβαια, μέσα σε όλο αυτό ξεκίνησε και μια έντονη λογομαχία μεταξύ των Σταυρούλα, Τάκη και Στέλλα, που η πρώτη πίστευε ότι ο κόσμος έπρεπε να ψηφίσει την Σαλταφερίδου.

Μια άποψη που ο Καραγκούνιας και η Ανδρεάδου δεν στήριξαν, διότι σύμφωνα με αυτούς, δεν είναι καθαρά αγωνιστικό το παιχνίδι και έχει άποψη και το τηλεοπτικό κοινό, στην τελική απόφαση.

Τ.Κ: «Είπες χθες ότι έφυγε η Εύη και μένουν άλλοι που δεν αξίζουν να είναι εδώ. Αυτό το κρίνει ο κόσμος, ποιοι αξίζουν και ποιοι δεν αξίζουν. Αλήθεια και γω πιστεύω ότι κάποιοι αγωνιστικά που είναι πολύ καλοί φεύγουν. Αν το εννοείς αγωνιστικά, ναι. Όμως ακούγεται περίεργο γιατί ο κόσμος είναι που ψηφίζει και δίνει χρήματα για να μείνουν κάποιοι εδώ».

Σ.Χ: «Εντάξει, ρε παιδί, μου δεν μπορώ να έχω και γω την δική μου κριτική; Ο κόσμος μπορεί να ψηφίζει όποιον θέλει και να αγαπάει όποιον θέλει. Είναι όμως η δική μου κρίση».

Τ.Κ: «Τι εννοείς Σταυρούλα μου; Ότι είναι άδικο που παραμένω εγώ ή η Μελίνα ή ο Μαρτίκας ή δεν ξέρω ποιος άλλος; Είναι άδικη η κρίση του κόσμου; Καλά θα κάνεις, Σταυρούλα μου, να προσέχεις γιατί πλησιάζει ο καιρός που θα βγεις καιε σύ κάποια στιγμή υποψήφια και τον θες τον κόσμο μαζί σου».