Απόστολος Ρουβάς: Τα "έσπασε" στα μπουζούκια με τον Σάκη λίγο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της συντρόφου του (Βίντεο)

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Απόστολος Ρουβάς πλέει σε πελάγη ευτυχίας το τελευταίο διάστημα κι αυτό γιατί, όπως αποκάλυψε, λίγες ημέρες πριν, θα γίνει σύντομα μπαμπάς, αφού η σύντροφός του περιμένει το πρώτο τους παιδί (δείτε εδώ πώς του το αποκάλυψε). Ο ίδιος, λοιπόν, αν και συνήθως κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν κάνει τόσο συχνά αναρτήσεις, αφού ανακοίνωσε τα ευχάριστα και στον κόσμο, θέλησε να βγει και να τα "σπάσει" από την χαρά του (δείτε εδώ το βίντεο με την ανακοίνωση στο Instagram).

Το Σάββατο 29/4, λοιπόν, ο ίδιος βρέθηκε στα μπουζούκια, στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Σάκης Ρουβάς, ο αδερφός του, και δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, φανερώνοντας πως πέρασε τέλεια.

Το βίντεο του Απόστολου Ρουβά από τα μπουζούκια με τον Σάκη μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η αλήθεια για την σχέση των δύο αδερφών

O Aπόστολος Ρουβάς είναι ένα πρόσωπο, του οποίου το όνομα ακούστηκε αρκετά τελευταία καθώς μετά τη συμμετοχή του στο Survivor 5 τον έμαθε πολύς κόσμος, σαν παίκτη και προσωπικότητα, αφού κατάφερε να δημιουργήσει τη δική του σφραγίδα.

Ο μάγειρας είναι γνωστός πως είναι ένας από τους αδερφούς του Σάκη Ρουβά, ωστόσο κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο δεν εκμεταλλεύτηκε στο ελάχιστο τη σχέση του αυτή. Αντίστοιχα και ο τραγουδιστής δε μίλαγε για εκείνους, παρά μόνο έκανε μία λιτή ανάρτηση, όταν ο αδερφός του αποχώρησε.

Μέχρι λοιπόν να επιστρέψει ο Απόστολος στη βάση του, θεωρούσαμε πως κάτι υπάρχει ανάμεσα τους, αλλά μέσα από συνέντευξη, που προβλήθηκε στο Happy Day την Τετάρτη 8/6/22 έγινε αντιληπτό, πως είναι όλα καλά, απλώς δε θέλει να μπερδεύει ο κόσμος το διαφορετικό των προσωπικοτήτων τους.

«Μεγάλωσα με τον χαρακτηρισμό “ο αδερφός του Σάκη”. Όταν ήμουν μικρός με ενοχλούσε λίγο αυτό. Όλοι θέλουμε να είμαστε αυτόνομες προσωπικότητες. Το είσαι ο αδερφός του Ρουβά δεν είναι επάγγελμα αλλά γεγονός», είπε ο Απόστολος Ρουβάς.