«Μου έσπασαν το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι μου» - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Δανάη Μπάρκα μετά το σκηνικό στο Χαλάνδρι

«Μπήκα στο αμάξι, είδα τζάμια, ανακατεμένα πράγματα, σοκαρίστηκα!»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μου έσπασαν το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι μου» - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Δανάη Μπάρκα μετά το σκηνικό στο Χαλάνδρι

Η Δανάη Μπάρκα το τελευταίο διάστημα δεν περνάει την καλύτερη φάση της ζωής της κι αυτό γιατί έχει δεχθεί πληθώρα αρνητικών σχολίων για την στάση της απέναντι στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη (δείτε εδώ την απάντησή της), ενώ το Σαββατοκύριακο που πέρασε έζησε ένα τρομακτικό σκηνικό.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας 1/5 στον αέρα του Πάμε Δανάη, της έσπασαν και της έκλεψαν πράγματα από το αυτοκίνητό της και το συνειδητοποίησε λίγο καθυστερημένη, αντικρίζοντας τα γυαλιά μέσα σε αυτό από τα τζάμια, κάτι που την γέμισε με φόβο.

Τι συνέβη στο Χαλάνδρι στο αυτοκίνητο της Δανάης Μπάρκα

«Δεν πέρασα ωραία το σαββατοκύριακο. Να τι δεν είπα και στους ανθρώπους μου, αλλά τους τα είπα κατ' ιδίαν, διότι την Παρασκευή το βράδυ μού έσπασαν το αυτοκίνητο γι’ άλλη μια φορά βέβαια, δεν ξέρω τι γίνεται. Αλλά έχω βρει εγώ τους ανθρώπους μου εκεί, ευτυχώς, και από την έρευνα που έκανα, γιατί δεν το έκαναν μόνο για μένα, ρώτησα όλους τους φίλους μου από το Χαλάνδρι, ευτυχώς στο τμήμα Χαλανδρίου ήταν όλοι υπέροχοι και εξαιρετικότατοι.

Μου έσπασαν το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι μου. Μου πήραν και κάποια πράγματα που είχα στο πορτ μπαγκάζ, όχι σημαντικά. Αλλά ήμουν πολύ ταραγμένη, είχα γυρίσει και αργά, πρέπει να έγινε στο 3ωρο που κοιμήθηκα. Γύρισα πολύ αργά και κατέβηκα πολύ νωρίς. Και λίγο με τάραξε, είναι λίγο βίαιο... Μίλαγα και με τον Άρη στο τηλέφωνο εκείνη τη στιγμή. Δεν είχα καταλάβει τίποτα. Μπήκα στο αμάξι, είδα τζάμια, ανακατεμένα πράγματα, σοκαρίστηκα! Πολύ βίαιο. Τι να πω; Την υγεία μας να έχουμε», είπε η παρουσιάστρια (δείτε εδώ ποιος άλλος δημοσιογράφος έπεσε θύμα αντίστοιχης εμπειρίας πριν από λίγο διάστημα)