«Εγώ θα τον στηρίξω τον Καράβα» - Η τοποθέτηση της Καινούργιου μετά τις δηλώσεις του που προκάλεσαν σάλο

«Υπάρχει πολλή υποκρισία και ο Καράβας δεν έχει υποκρισία, έδειξε μία υπεροψία»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Εγώ θα τον στηρίξω τον Καράβα» - Η τοποθέτηση της Καινούργιου μετά τις δηλώσεις του που προκάλεσαν σάλο

Τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Καράβα που προκάλεσαν σάλο, σχολίασαν στην εκπομπή Super Κατερίνα, με την Κατερίνα Καινούργιου να τοποθετείται και να στηρίζει το μοντέλο - παρουσιαστή, παρά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε από τις υπόλοιπες εκπομπές.

«Πιστεύω τόσο πολύ στον εαυτό μου κι έχω δουλέψει τόσο πολύ με τον εαυτό μου, που οποιαδήποτε πρόκληση κι αν είναι αυτή, είμαι απόλυτα βέβαιος πως μπορώ να τη φέρω εις πέρας στον καλύτερο δυνατό βαθμό. Κι αυτό το λέω πραγματικά κρατώντας χαμηλά την μπάλα, για να μιλήσω με ποδοσφαιρικούς όρους. Και να σου πω και κάτι; Είναι πολύ ωραίο να ευχαριστείς ανθρώπους, γιατί σαφέστατα για να προοδεύσεις χρειάζεσαι τη βοήθεια από κάποιους άλλους, αλλά νομίζω ότι αυτός ο οποίος πρέπει να ευχαριστήσω περισσότερο είναι ο εαυτός μου» είχε πει χαρακτηριστικά για την ιστορία - δείτε τις δηλώσεις του εδώ.

Μετά τις δηλώσεις αυτές άκουσα πολύ αρνητικό σχολιασμό! Ανάμεσα τους το Πρωινό μας που μίλησε με πολύ αιχμηρά λόγια, ενώ και η Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε να σχολιάσει το γεγονός.

Ο σχολιασμός του Super Κατερίνα για τον Καράβα

Αφού προβλήθηκαν οι δηλώσεις του, αλλά και οι δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου για αυτόν, το λόγο πήρε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Απ’ αυτό που είδα, εγώ θα τον στηρίξω τον Καράβα. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να πιστεύει στον εαυτό του, να έχει αυτοπεποίθηση και να το ‘χει δουλέψει. Επειδή εγώ είμαι ένας άνθρωπος που ποτέ δεν είχα αυτοπεποίθηση, θαυμάζω τους ανθρώπους που λένε ότι: εγώ ό,τι κι αν μου δώσουν μπορώ να το διεκπεραιώσω», σχολίασε η παρουσιάστρια.

«Αυτή η υπερβολική αυτοπεποίθηση που φτάνει στα όρια της υπεροψίας θα ήταν άξια μιας κριτικής όχι γιατί δεν πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου αλλά το είπε με έναν τρόπο... Μπορείς να πιστεύεις στον εαυτό σου χωρίς να το διαλαλείς να λες εγώ είμαι!. Άνθρωποι που έχουν κάνει όντως τα πάντα και δεν είναι τόσο υπερόπτες. Από την άλλη, υπάρχουν παρουσιαστές που είναι χαμηλών τόνων στον αέρα και υψηλών εκτός αέρα. Υπάρχει πολλή υποκρισία και ο Καράβας δεν έχει υποκρισία, έδειξε μία υπεροψία», σχολίασε από την πλευρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.