«Εγώ δε μίλησα στις κάμερες γιατί φοβήθηκα για...» - Η σπόντα της Σταματίνας Τσιμτσιλή μετά το περιστατικό με την Ελεονώρα Μελέτη

«Στάθηκα να μου κάνουν ένα πλάνο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Εγώ δε μίλησα στις κάμερες γιατί φοβήθηκα για...» - Η σπόντα της Σταματίνας Τσιμτσιλή μετά το περιστατικό με την Ελεονώρα Μελέτη

Αυτή την εβδομάδα μια ατάκα της Ελεονώρας Μελέτη, έφερε την φήμη πως με την Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν έχουν και πολύ καλές σχέσεις. Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 1/5 η παρουσιάστρια υποστηρίζοντας τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Καράβας στο Night Out, είπε μεταξύ άλλων: «Σας πειράζει ότι ευχαριστεί τον εαυτό του και δεν σας πειράζει το “αξίζω-αξίζω” ας πούμε; Κι αυτός θεωρεί ότι αξίζει και ευχαριστεί τον εαυτό του. Κοροϊδεύουμε την Αννούλα (σ.σ. Ζηρδέλη) με το “αξίζω”» - δείτε το βίντεο.

Το πρωί της Τρίτης, λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τους συνεργάτες της καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με το γνωστό άσμα του Μαρτάκη «Αξίζω» και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Για να εκνευρίσουμε και κάποιους που δεν το πιστεύουν και το ακούνε και σου λέει “γιατί το λένε;”. Κάποιοι άνθρωποι. Αξίζω, αξίζω, αξίζω» - δείτε την αντίδραση της.

Στη συνέχεια στο Πρωινό μας όλοι σχολίασαν ουσιαστικά ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε έμμεσα στην Ελεονώρα Μελέτη, δηλώνοντας επίσης πως ενώ καταλαβαίνουν τι γίνεται, δεν έχουν δοθεί εξηγήσεις.

Τελικά την εξήγηση της η Ελεονώρα Μελέτη την έδωσε και ήταν πολύ ξεκάθαρη, αφού ανάμεσα στην ίδια και την Σταματίνα δεν έγινε τίποτα και όλα ήταν μια παρεξήγηση - δείτε τι είπε.

Ο λόγος που η Τσιμτσιλή αρνήθηκε να μιλήσει στις κάμερες

Σήμερα 4/5, στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως στην χθεσινή εκδήλωση που βρέθηκε, αρνήθηκε ευγενικά να κάνει δηλώσεις στις κάμερες γιατί φοβήθηκε τι θα την ρωτήσουν.

«Εγώ δε μίλησα στις κάμερες, γιατί φοβήθηκα τι θα με ρωτήσουν για όλα αυτά που συμβαίνουν και λέω στο τέλος θα καταλήξω να πω "αξίζω, αξίζω, αξίζω"», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Μα υπάρχει απάντηση. Ρωτάς αυτούς που έχουν το θέμα. Εσύ τι να απαντήσεις;» σχολίασε η Τίνα Μεσσαροπούλου απαντώντας της.

«Όχι πλάκα κάνω. Στάθηκα να μου κάνουν ένα πλάνο, αλλά μου λένε "θα μιλήσετε;" και λέω "τι να μιλήσω παιδιά, θα με ρωτήσετε για ένα σορό πράγματα που δε θέλω να απαντήσω"», συμπλήρωσε.