«Όλοι λένε και γελάνε αλλά μόνο εγώ κατηγορούμαι ότι ρίχνω σπόντες» - Το ξεκαθάρισμα της Μελέτη για τις φήμες περί κόντρας με την Τσιμτσιλή

Έβαλε τέλος στα όσα σχολιάστηκαν έντονα από τις εκπομπές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Όλοι λένε και γελάνε αλλά μόνο εγώ κατηγορούμαι ότι ρίχνω σπόντες» - Το ξεκαθάρισμα της Μελέτη για τις φήμες περί κόντρας με την Τσιμτσιλή

Εδώ και αρκετό καιρό πολλά γεγονότα και σχόλια, έχουν αφήσει να εννοηθεί πως η Ελεονώρα Μελέτη με την Σταματίνα Τσιμτσιλή βρίσκονται σε κόντρα λόγω των εκπομπών τους που παίζουν σχεδόν απέναντι και η μια είναι κύρια ανταγωνίστρια της άλλης στην πολύ πρωινή ζώνη.

Τα σχόλια έγιναν πιο έντονα, με αφορμή τον σχολιασμό που έκαναν στο Mega Καλημέρα στις 1/5 για τον σχολιασμό που δέχθηκε ο Γιώργος Καράβας μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του για την θέση κεντρικού παρουσιαστή (δείτε όλη την συνέντευξη εδώ)!

Η Ελεονώρα Μελέτη υποστηρίζοντας τα όσα είπε ο Γιώργος στο Night Out, είπε μεταξύ άλλων: «Σας πειράζει ότι ευχαριστεί τον εαυτό του και δεν σας πειράζει το “αξίζω-αξίζω” ας πούμε; Κι αυτός θεωρεί ότι αξίζει και ευχαριστεί τον εαυτό του. Κοροϊδεύουμε την Αννούλα (σ.σ. Ζηρδέλη) με το “αξίζω”» - δείτε το βίντεο.

Το πρωί της Τρίτης, λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τους συνεργάτες της καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με το γνωστό άσμα του Μαρτάκη «Αξίζω» και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Για να εκνευρίσουμε και κάποιους που δεν το πιστεύουν και το ακούνε και σου λέει “γιατί το λένε;”. Κάποιοι άνθρωποι. Αξίζω, αξίζω, αξίζω».

Στο Πρωινό μας λοιπόν όλοι σχολίασαν ουσιαστικά ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε έμμεσα στην Ελεονώρα Μελέτη, δηλώνοντας επίσης πως ενώ καταλαβαίνουν τι γίνεται, όμως δεν έχουν δοθεί εξηγήσεις.

Η απάντηση της Μελέτη στα όσα ακούστηκαν για τη σχέση τους με την Τσιμτσιλή

Σήμερα 3/5 με αφορμή την συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου στο Καλό Μεσημεράκι, η Ελεονώρα βρήκε την αφορμή και ξεκαθάρισε την κατάσταση χωρίς ωστόσο να αναφέρονται ονόματα και εκπομπές.

«Παιδιά, συγγνώμη, αλλά υπάρχει ψυχίατρος/ψυχολόγος που λέει “τους έκανες μάγκες”; Δεν πας σε ειδικούς για να σου ανεβάσουν τη ψυχολογία, πας σε ειδικούς για να δουν τις πληγές σου και να τις γιατρέψεις. Για να ανέβεις στη ψυχολογία, πας να κάνεις “αξίζω, αξίζω, αξίζω”, το οποίο όλοι λένε και γελάνε αλλά μόνο εγώ κατηγορούμαι ότι ρίχνω σπόντες και καρφιά» είπε.

«Εμένα κοροϊδεύεις, δεν το κάνω από την αρχή της εκπομπής;» της απαντήσει η Άννα Ζηρδέλη, με την παρουσιάστρια να απαντά: «Εγώ το ξέρω. Σε έχω πείσει όμως να μην το κάνεις;».