«Η Μενεγάκη ως πιο παλιά τι είπε; Ότι κάποια...» - H δήλωση της Τσιμτσιλή για την υπερέκθεση των σχέσεων στα media

«Είναι ένα μήνυμα που θέλω να περάσω και στα παιδιά μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η Μενεγάκη ως πιο παλιά τι είπε; Ότι κάποια...» - H δήλωση της Τσιμτσιλή για την υπερέκθεση των σχέσεων στα media

Τις δηλώσεις του Στάθη Σχίζα μετά το χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, σχολίασαν στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να παίρνει το λόγο και να αναφέρει πως καλό είναι κάποια πράγματα για τα προσωπικά μας να τα κρατάμε για τον εαυτό μας.

Να υπενθυμίσουμε πως ο νικητής του Survivor 5 ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το χωρισμό του, με τον ίδιο να είναι ιδιαίτερα αμήχανος - δείτε τις δηλώσεις του εδώ.

Η άποψη της Τσιμτσιλή για τις σχέσεις και τον έρωτα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λοιπόν, ανέφερε πως το μήνυμα που θέλει να περάσει και στα παιδιά της είναι να μην υποκύπτουμε στην έκθεση λόγω του Instagram και βγάζουμε όλα τα προσωπικά μας στην φόρα.

Άλλωστε και η ίδια, όλα αυτά τα χρόνια που είναι στο χώρο της τηλεόρασης και παντρεμένη με τον Θέμη Σοφό, κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Είναι ένα μήνυμα που θέλω να περάσω και στα παιδιά μου. Επειδή θα ζήσουμε όμορφες στιγμές στην προσωπική μας ζωή μέχρι να καταλήξουμε στον άνθρωπο με τον οποίο θα κάνουμε οικογένεια, αυτή όμως η έκθεση στην οποία όλοι υποκύπτουμε λόγω του Instagram που ζει μια σχέση έναν έρωτα - και εδώ μιλάμε για δυο παιδιά που γίναμε γνωστά από ριάλιτι σχέσεις κλπ - δυστυχώς ή ευτυχώς, ακόμα και αν χωρίσουμε, όλα αυτά τα πλάνα με τον διάχυτο έρωτα, τις αγκαλιές, τις δηλώσεις, μένουν. Αυτό είναι και το επικίνδυνο.

Για ένα κορίτσι που θα γνωρίσει τον άντρα της ζωής της και θα την δει ο άντρας της ζωής με 10 ανθρώπους και να είναι σε τέτοιες στιγμές έρωτα, πάθους... Άλλο να το ξέρεις και άλλο να είναι όλο αυτό το πράγμα φακελωμένο στο Instagram. Δεν είμαι πουριτανή ούτε συντηρητική, εγώ λέω την προσωπική μου γνώμη.

Και εξήγησε: «Είναι μια δική μου σκέψη. Πώς είπε χθες η Μενεγάκη (δείτε χαρακτηριστικά τι είπε) μια ατάκα με αφορμή την Κατερίνα και την αθωότητά της, που λέει ότι κάποια πράγματα για τα προσωπικά σου δεν χρειάζεται να τα λες στην τηλεόραση που η Κατερίνα τα είπε γιατί είναι ένας πολύ αυθόρμητος άνθρωπος, που αυτολογοκρίνεται και αυτοψυχαναλίεται πολλές φορές και μπροστά στην κάμερα (δείτε την συνέντευξη της στον Μουσινά). Αλλά η Μενεγάκη ως πιο παλιά τι είπε; Ότι κάποια πράγματα δεν χρειάζεται να τα λες, πρέπει να τα κρατάς και για τον εαυτό σου. Σε αυτή τη λογική το λέω. Σε αυτή τη λογική το λέω, ότι αν δεν είναι ο άντρας της ζωής σου, δεν χρειάζεται να..», είπε χαρακτηριστικά.