Στιγμές ευτυχίας για τον Απόστολο Ρουβά - Το τρυφερό σημείωμα που του άφησε η εγκυμονούσα σύντροφός του, Φανή

Εκστασιασμένος ο μέλλοντας μπαμπάς

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Απόστολος Ρουβάς ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως πρόκειται να γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά σε λίγους μήνες, αφού η σύντροφός του, Φανή, είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί (δείτε εδώ το βίντεο).

Έκτοτε οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και παρόλο που οι δημοσιεύσεις τους δεν είναι συχνές, είναι πλέον όλο και πιο τρυφερές. Την Παρασκευή 5/5, μάλιστα, ο διάσημος σεφ ανέβασε στο προφίλ του στα social media το σημείωμα που του άφησε η γυναίκα της ζωής του πριν ο ίδιος φύγει για λίγο από το σπίτι, με τους ακόλουθούς του να "λιώνουν" βλέποντας πόσο ερωτευμένο είναι το ζευγάρι.

Το τρυφερό σημείωμα που άφησε στον Απόστολο Ρουβά η σύντροφός του

«Να περάσεις τέλεια και να προσέχεις!! Σ’ αγαπάμε πολύ. Your Babies», έγραψε το χαρτάκι που του άφησε, με τον ίδιο να σχολιάζει στην ανάρτησή του: «Είναι όμορφο να έχεις έναν καλό λόγο να επιστρέψεις, πόσο μάλλον δυο».

Διαβάστε επίσης: Απόστολος Ρουβάς - Τα "έσπασε" στα μπουζούκια με τον Σάκη λίγο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της συντρόφου του (Βίντεο)

Απόστολος Ρουβάς σημείωμα

Πώς του ανακοίνωσε η Φανή την εγκυμοσύνη της

Το πρωί της Τετάρτης 26/4 μίλησε για πρώτη φορά στο Πρωινό μας στο ΣΚΑΙ για το χαρμόσυνο αυτό γεγονός. Ο ίδιος, λοιπόν, είναι πολύ ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο που ξεκινάει στη ζωή του και δήλωσε πως όταν του το ανακοίνωσε η καλή του βρέθηκε αμέσως σε "άλλη διάσταση", εκστασιασμένος, καθώς καιρό τώρα του είχε γεννηθεί η επιθυμία να γίνει μπαμπάς.

«Ανυπομονώ γι' αυτή τη στιγμή. Ζω γι' αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά.

«Ψωνίζαμε και μπήκαμε σε ένα φαρμακείο να πάρουμε τεστ γιατί δεν ήταν σίγουρη (η Φανή) και ένα βράδυ μου λέει "υπάρχει πιθανότητα να είμαι έγκυος". Ξετρελάθηκα», συμπλήρωσε έπειτα για τον τρόπο που του το αποκάλυψε η σύντροφός του, ενώ εξήγησε πως τις επόμενες ημέρες είχαν πολύ άγχος μέχρι να επιβεβαιωθεί πραγματικά. Μάλιστα, δήλωσε πως λόγω της σχέσης του με τα παιδιά του αδερφού του, Σάκη, του δημιουργήθηκε η επιθυμία να γίνει και ο ίδιος πατέρας.

«Άντε κι εσείς πολύτεκνοι», του είπε με ενθουσιασμό η Φαίη Σκορδά.

Διαβάστε επίσης: Σε κυριλέ εστιατόριο στην Αθήνα με την καλή του - Ο έρωτας έχει "χτυπήσει" για τα καλά τον Απόστολο Ρουβά και την Φανή