Eurovision 2023: «Η απειρία της Μελίτα πήρε μαζί και την Κοζάκου» - Η τοποθέτηση της Καινούργιου στα αρνητικά σχόλια

«Πρώτη φορά διαβάζω τόσο αρνητικά σχόλια, αν και δεν είναι σωστές οι συγκρίσεις! Όμως...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Eurovision 2023: «Η απειρία της Μελίτα πήρε μαζί και την Κοζάκου» - Η τοποθέτηση της Καινούργιου στα αρνητικά σχόλια

Τον χθεσινό 9/5 Α' Ημιτελικό της Eurovision 2023 σχολίασαν το μεσημέρι της Τετάρτης 10/5 η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της, μέσα από τον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα (δείτε εδώ τις 10 χώρες που πέρασαν στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο 13/5).

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια θέλησε να αναφερθεί στην Μαρία Κοζάκου και την Τζένη Μελιτά, οι οποίες έχουν αναλάβει φέτος την εκφώνηση των δύο ημιτελικών και του τελικού, ωστόσο χρήστες του διαδικτύου σχολίασαν έντονα την απουσία του Γιώργου Καπουτζίδη από τη βραδιά (δείτε εδώ τα σχόλια στο twitter).

Η τοποθέτηση της Κατερίνας Καινούργια στα αρνητικά σχόλια για Κοζάκου - Μελίτα & Eurovision

«Εγώ παρ’ όλο που χάζευα λίγο, ήμουν ταυτόχρονα και στο Twitter. Πρώτη φορά διαβάζω τόσο αρνητικά σχόλια, αν και δεν είναι σωστές οι συγκρίσεις. Όμως, νιώθω ότι δεν ταίριαζαν και πολύ μεταξύ τους. Εμένα μου έκανε εντύπωση, ας πούμε, ότι δεν ανέφεραν αμέσως ότι η μία παρουσιάστρια φορούσε δημιουργία της Σίλια Κριθαριώτη.

Ειπώθηκε 40 λεπτά μετά. Η Σίλια Κριθαριώτη έχει ενημερώσει εδώ και 2 ημέρες ότι η παρουσιάστρια θα φοράει δικό της φόρεμα! Θέλω να είμαι δίκαιη. Η Τζένη Μελιτά μου είναι πάρα πολύ συμπαθής και είναι εξαιρετική σε αυτό που κάνει με τον Φώτη. Όμως τη Μαρία Κοζάκου την παίρνει λίγο κακώς η μπάλα, γιατί τα προηγούμενα χρόνια ήταν εξαιρετική στην παρουσίαση. Μήπως χθες βράδυ την πήρε μαζί η απειρία της Τζένης;», παρατηρεί η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε επίσης: «Μη μένουμε ρε γ@μώτο κάθε φορά στη...» - Τα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη για την Τζένη Μελιτά και την Eurovision