Survivor all star: Έχουν αποχωρήσει 25 παίκτες όμως μόνο ένας πλησίασε το ποσό του επάθλου - Αναλυτικά η λίστα με τα χρήματα που έχουν κερδίσει

Ο τελευταίος μάλιστα πήρε μόλις 3.500 ενώ άλλοι πάνω από 50.000

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor all star: Έχουν αποχωρήσει 25 παίκτες όμως μόνο ένας πλησίασε το ποσό του επάθλου - Αναλυτικά η λίστα με τα χρήματα που έχουν κερδίσει

Σε δύο σχεδόν μήνες το Survivor all star ρίχνει αυλαία μιας και ο μεγάλος τελικός αναμένεται να γίνει αρχές Ιουλίου. Από το παιχνίδι έχουν ήδη αποχωρήσει 25 παίκτες και έχουν παραμείνει μόλις 12!

Για αυτόν τον λόγο, όλοι οι εναπομείναντες δίνουν ότι έχουν και δεν έχουν προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση στο Γαλάτσι. Τα έπαθλα όπως έχουμε δει ήδη έχουν βελτιωθεί κατά πολύ (δείτε εδώ αυτό που έρχεται) το ίδιο και η "δίψα" των παικτών για την νίκη.

Όσον αφορά, τώρα, αυτούς που έχουν αποχωρήσει, μερικοί δεν είναι διόλου απογοητευμένοι, μιας και έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν ένα τεράστιο ποσό! Άλλοι πάλι, έφυγαν με... "ψίχουλα".

Αναλυτικά η λίστα με τα χρήματα που συγκέντρωσαν οι 25 παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το Survivor all star

Οι πρώτες δηλώσεις της Ρίας μετά την αποχώρησή της

«Δεν περίμενα να φύγω, ωστόσο ο Σπύρος μένοντας 11 φορές, ο Ασημακόπουλος 6 και ο Μπάρτζης που έχει το κοινό του, ήταν μια δύσκολη ψηφοφορία», ανέφερε αρχικά στην συνέντευξη της.

«Όλα αυτά που λέτε λογικά έχουν ειπωθεί σε συζητήσεις που κάνει η ομάδα ή σε προσωπικές συνεντεύξεις. Δεν τα γνωρίζω. Το πρόβλημα ανάμεσα σε Μπλε και Κόκκινους είναι ότι η Κόκκινη ομάδα είναι πιο αποστασιοποιημένη. Δεν θέλουν να συμμετέχουν σε συζητήσεις. Κάθονται μόνοι τους», σχολίασε για το κράξιμο που έφαγε η Σταυρούλα Χρυσαειδή από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη λόγω της αντίδρασης της μέσα στην καλύβα.

«Ο Χανταμπάκης; Τι εννοείτε; Έχει αναφέρει κάτι; Με πιάνετε απροετοίμαστη. Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο», απάντησε στη συνέχεια για το σάλο με τον Στέλιο που αποκάλυψε στον Βασάλο πως η Σταυρούλα είναι ερωτευμένη μαζί του.

«Θεωρώ πως εμένα δεν θα με έχει κάνει unfollow ο Ηλίας Γκότσης. Πιστεύω δηλαδή γιατί έχω άριστες σχέσεις μαζί του», είπε για τα unfollow που έχει κάνει (δείτε σε ποιους) και συνέχισε μιλώντας για το σκάνδαλο με την λίστα με τα τρόφιμα που έφερε την αποβολή του «Ο Ηλίας είναι αλήθεια δεν ξέρει αγγλικά, οπότε πραγματικά πιστεύω δεν την έχει γράψει. Παραμένει μυστήριο ποιος την είχε γράψει. Ο παίκτης δεν έχει φανερωθεί».

Για την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και συγκεκριμένα για τους παίκτες που δεν ήθελαν με τίποτα την επιστροφή της στο παιχνίδι, απειλώντας πως θα αποχωρήσουν «Στην αποχώρηση της Κατερίνας Δαλάκα, δεν είπα παίρνω το διαβατήριο μου. Δεν πήρα θέση. Δεν ήμουν από τα άτομα που νευρίασαν».

Ποιος πιστεύει πως θα είναι ο νικητής του Survivor All Star; «Πιστεύω νικητής θα είναι ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Σάκη Κατσούλη».