«Θα έπρεπε να με αφήσετε να πεθάνω; Πρέπει να τους πληρώνεις μόνο και όποιος πεθάνει, πέθανε» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από την Χριστίνα Παππά

Το υπέρογκο ποσό που πλήρωσε σε νοσοκομείο για ένα 24ωρο χωρίς αποτέλεσμα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θα έπρεπε να με αφήσετε να πεθάνω; Πρέπει να τους πληρώνεις μόνο και όποιος πεθάνει, πέθανε» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από την Χριστίνα Παππά

Δύσκολες ήταν οι τελευταίες ημέρες για την Χριστίνα Παππά, καθώς όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το απόγευμα της Τετάρτης 10/5, χρειάστηκε να βρεθεί στο νοσοκομείο δύο φορές και η αντιμετώπιση των γιατρών της φάνηκε απαράδεκτη.

Την πρώτη φορά χρειάστηκε να ζητήσει βοήθεια για την μητέρα της και κατέληξε να πληρώνει ακραία ποσά χωρίς να υπάρχει κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα, ενώ την δεύτερη φορά που βρέθηκε εκεί, πριν από λίγες ώρες δηλαδή, δεν την εξυπηρέτησε κανείς και όταν ρώτησε τι συμβαίνει τις έβαλαν και τις φωνές.

Διαβάστε επίσης: «Ήταν αδιάφορος...» - Η αποκάλυψη της Χριστίνας Παππά για τον πατέρα του γιου της, Δημήτρη

Έξαλλη η Χριστίνα Παππά μετά την περιπέτειά της στο νοσοκομείο

«Πριν από 15 μέρες κοιμόμουν 5.30 το πρωί. Άκουσα στον ύπνο μου "βοήθεια, βοήθεια". Νόμιζα ότι είχε πέσει η μαμά μου επειδή έχει ένα πρόβλημα με την μέση της, είχε 23 πίεση, την πάω σε ιδιωτικό νοσοκομείο των νοτίων προαστίων. Την βάζουν μέσα για 24 ώρες, της κάνουν όλες τις εξετάσεις και πληρώνουμε 2000 ευρώ για 24 ώρες. Φεύγοντας λέω στον καρδιολόγο: “Της δώσατε φάρμακο;” “Όχι λέει, να πάει σε παθολόγο”. Του λέω “Συγγνώμη, πληρώσαμε 2000 για να πάει σε άλλον γιατρό;”

Σήμερα πάω εγώ, λόγω πίεσης και στεναχώριας, γιατί τις τελευταίες μέρες μου ανέβηκε η πίεση. Τους ζητάω μια εξέταση γρήγορη περιμένω, περιμένω, περιμένω... Τίποτα. Αν δεν ήταν έκτακτο, με τόση υψηλή πίεση, τι; Θα έπρεπε να με αφήσετε να πεθάνω; Αλλά δεν τους ενδιαφέρει! Πρέπει να τους πληρώνεις μόνο και όποιος πεθάνει, πέθανε», είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ της και συμπλήρωσε:

«Κοιτάζουν μόνο να σου πάρουν τα χρήματα και τίποτα άλλο. Αδιάφοροι, μόνο χρήμα βλέπουν και τίποτα άλλο. Κάποια στιγμή τους λέω "Έχουν περάσει 20 λεπτά, τι γίνεται;". Ένας υπάλληλος σήκωσε τη φωνή του και βεβαίως του απάντησα όπως έπρεπε. Ο κόσμος πίσω μου περίμενε, φώναζε "Μπράβο, πες τα". Και να τα πω, δεν ιδρώνει το αυτί τους».

Διαβάστε επίσης: «Ένιωσα ότι χάνω τη ζωή μου! Έχω κάνει τάματα» - Η εξομολόγηση της Χριστίνας Παππά για την πάθηση της εγγονής της

Όλη η αλήθεια για την σχέση της με την Άννα Μπεζάν

Η Χριστίνα Παππά και η Άννα Μπεζάν φωτογραφήθηκαν και μίλησαν πρώτη φορά στο περιοδικό YOU για την μεταξύ τους σχέση, τη γέννα και τον κρυφό γάμο του περασμένου καλοκαιριού!

Χαμογελαστές και άκρως ευχάριστες αποθέωσαν την τωρινή τους σχέση ενώ ακομπλεξάριστες μίλησαν και για τα... άσχημα αυτής!

Θέλω να μου περιγράψετε την ημέρα που πρωτογνωριστήκατε...

Άννα: Πραγματικά ήταν μία σουρεάλ κατάσταση γιατί γνωριστήκαμε στα μπουζούκια και ταιριάξαμε αμέσως. Αφού σε κάποια φάση δεν καθόμουν με τον Δημήτρη, αλλά χορεύαμε οι δυο μας!

Χριστίνα: Ήταν μαζί μας και ο κολλητός μου, του λέμε ότι η Άννα είναι Καρκίνος με Ζυγό σαν εμένα, και απαντάει: «Αυτή θα είναι η γυναίκα του παιδιού σου»!

Άννα ήσουν προκατειλημμένη, για το πώς θα ήταν σαν πεθερά;

Α: Όχι, το θεωρώ και πολύ οπισθοδρομικό. Άλλωστε η Χριστίνα είναι πολύ νέα για να έχω την εικόνα της κακιάς πεθεράς στο μυαλό μου.

Χ: Άσχετα αν έχουμε δεθεί πάντως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είχαμε καλές και κακές στιγμές, εδώ με τον γιο μου τσακώνομαι και τη μητέρα μου. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις οικογένειες, αλλά σημασία έχει πως υπάρχει ισορροπία και ότι δεν θα κρατήσουμε μούτρα η μία στην άλλη. Εδώ όταν μαλώνει ο Δημήτρης με την Άννα, που σπάνια συμβαίνει, παίρνω το μέρος της.

Α: Αυτό είναι αλήθεια, και αντίστοιχα παίρνω κι εγώ το μέρος της Χριστίνας, αν έχει μία ένταση με τον Δημήτρη, οπότε εκείνος σηκώνει τα χέρια ψηλά. (γέλια)

Για ποιον λόγο μπορεί να τσακωθείτε;

Χριστίνα Παππά: «Είχαμε καλές και κακές στιγμές! Ειδικά στην αρχή...» - Όλη η αλήθεια για την σχέση της με την Χριστίνα Μπεζάν

Α: Επειδή μπορεί να λέμε το ίδιο πράγμα με τη Χριστίνα, αλλά με διαφορετικά λόγια.

Χ: Και επειδή, ειδικά στην αρχή, έμενα λίγο περισσότερο στο σπίτι, ήμουν υπερπροστατευτική σε ορισμένα θέματα που αφορούσαν το παιδί -έτσι είμαι και με τους φίλους μου. Τώρα με έχει γνωρίσει, αλλά ίσως τότε να με παρεξηγούσε.

Τώρα που την γνώρισες καλύτερα, τι πιστεύεις;

Α: Με τη Χριστίνα μοιάζουμε πολύ. Έχουμε και μερικές κοινές συνήθειες, που τις καταλαβαίνω πια στον εαυτό μου, και μου λέει ο Δημήτρης: «Σαν τη μάνα μου κάνεις»!

Διαβάστε όλη την συνέντευξή τους εδώ.