«Είναι πάρα πολύ τραυματικό! Αν πραγματικά αγαπάνε τα παιδιά τους...» - Χείμαρρος η Μαγγίρα για την διαμάχη Χρηστίδου και Μαραντίνη

«Οι δύο γονείς πρέπει να κάτσουν κάτω να τα βρούνε. Είναι λάθος αυτό που συμβαίνει και πάρα πολύ στενάχωρο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι πάρα πολύ τραυματικό! Αν πραγματικά αγαπάνε τα παιδιά τους...» - Χείμαρρος η Μαγγίρα για την διαμάχη Χρηστίδου και Μαραντίνη

Έχοντας βγει στη δημοσιότητα η δημόσια επίσημη απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στον Θοδωρή Μαραντίνη, με αφορμή την συνέντευξη του στο Πρωινό του ΑΝΤ1 που έβγαλε στη φόρα διάφορες λεπτομέρειες για την μεταξύ τους δικαστική διαμάχη, στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, σχολίασαν το γεγονός.

Η Μπέττυ Μαγγίρα λοιπόν, δήλωσε αντίθετη στον τρόπο που οι δυο γονείς έχουν χειριστεί την κατάσταση, καθώς όλο αυτό είναι τραυματικό για τα παιδιά τους, ειδικά από την στιγμή κιόλας που κατέθεσαν στην δίκη.

Η τοποθέτηση της Μαγγίρα για την "κόντρα" Χρηστίδου - Μαραντίνη

«Θεωρώ ότι πρέπει σε αυτές τις περιπτώσεις, οι εγωισμοί να μπαίνουν όχι στην άκρη...να τους θάβουμε στο υπόγειο και να μην βγαίνουμε να δημοσιοποιούμε. Είναι πάρα πολύ στενάχωρο. Εμένα σαν γυναίκα και σαν μάνα δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που είδα και διάβασα και άκουσα. Θεωρώ λάθος το να βγαίνουμε δημόσια και να δημοσιοποιούμε τέτοια στοιχεία, έστω και αν νιώθουμε αδικημένοι, έστω και αν νιώθουμε ότι αμαυρώθηκε η φήμη μας.

Δεν ξέρω τι έχει ακουστεί προς τα έξω γιατί είπε στη συνέντευξη ο Θοδωρής Μαραντίνης ότι "τα παιδιά κατέθεσαν στο δικαστήριο χωρίς την παρουσία των γονέων" που για μένα είναι πάρα πολύ άσχημο. Αυτό σημαίνει ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι δεν μπορούσαν να τα βρουν με τίποτα με αποτέλεσμα οι δικαστές να αναγκαστούν να καλέσουν τα παιδιά στο δικαστήριο για να μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει και τι γίνεται. Είναι πάρα πολύ τραυματικό για τα παιδιά και, αν πραγματικά αγαπάνε τα παιδιά τους, αυτό δεν θα έπρεπε να συμβαίνει.

Θέλω να πω ότι μπορεί να υπάρχει θυμός, ένταση, εγωισμός; Όλα αυτά πρέπει για τα παιδιά τους να διαφυλαχθούν. Μέχρι στιγμής η Σίσσυ δεν είχε δημοσιοποιήσει θέματα, ο Θοδωρής από την άλλη λέει ότι η Σίσσυ τον πήγε στα δικαστήρια. Οι δύο γονείς πρέπει να κάτσουν κάτω να τα βρούνε. Είναι λάθος αυτό που συμβαίνει και πάρα πολύ στενάχωρο», σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα σε έντονο ύφος.

Να σημειωθεί πως στις εκπομπές από νωρίς σήμερα 11/5 μιλάει και ο δικηγόρος της, αποκαλύπτοντας τις κινήσεις της μετά την συνέντευξη του - δείτε εδώ.