Εξελίξεις με την υγεία της Καίτης Φίνου

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες η Καίτη Φίνου μέσα από μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε γνωστό πως κόλλησε κορωνοϊό και γι' αυτό έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο, ώστε να λάβει την βοήθεια των ειδικών και να ακούσει τις οδηγίες τους (δείτε εδώ το βίντεο μέσα από το ασθενοφόρο).

Δεν πέρασαν ούτε τρεις ημέρες από τότε και η ίδια θέλησε να ενημερώσει τον κόσμο που την παρακολουθεί και την θαυμάζει, ξανά μέσα από το προφίλ της, εξηγώντας ποια είναι η κατάστασή της πλέον. Τα πράγματα εξελίχθηκαν καλά, λοιπόν, και τα νέα είναι ευχάριστα.

Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία της Καίτης Φίνου

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός επισήμανε πως έχει επιστρέψει στο σπίτι της και δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο. «Επιτέλους σπίτι... Δόξα τω Θεώ όλα καλά...», σημείωσε χαρακτηριστικά στο story της.

Διαβάστε επίσης: «Πήγες να βρεις τον αδελφό σου...» - "Ραγίζει" καρδιές η Καίτη Φίνου για τον θάνατο του αδερφού του Στάθη Ψάλτη, Γιάννη Ρώτα

Καίτη Φίνου υγεία
Instagram / Καίτη Φίνου

Το ξέσπασμά της μέσα από το νοσοκομείο

Το μεσημέρι της Τρίτης 9/5 η ίδια προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram και ξέσπασε για τους δημοσιογράφους, καθώς παρόλο που νοσηλευόταν, της τηλεφωνούσαν για να μάθουν νέα για την υγεία της.

«Δηλαδή ούτε ιερό ούτε όσιο έχετε όλοι εσείς( δημοσιογράφοι μόνο, γιατί οι φίλοι και λίγοι γνωστοί περιμένουν από μένα απάντηση μέσα σπιτάκι μνμ τους) που με παίρνετε από χτες το βράδυ τηλέφωνο για να μάθετε για την υγεία μου; θα μου πείτε μα θέλουμε να γνωρίζουμε πως είστε που είναι το κακό;

Μετά από 4.5 χρόνια δεν μάθατε πως ένας που νοσηλεύεται με covid δεν έχει δύναμη ούτε να αναπνεύσει, πόσο μάλλον να μιλήσει....γιατί τόση "αναισθησία";...γνωρίζετε βέβαια όλοι πως την ζωή μου, ότι αφορά εμένα και μόνο, την εκθέτω, φωτογραφίζοντας άσχημες η καλές πάντα δικές μου στιγμές... ας γίνουνε κάποια στιγμή άνθρωποι.. όχι δήθεν άνθρωποι...», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Καίτη Φίνου.