Breakfast at Star: «Πρώτα θα πρέπει συζητηθεί εάν θα υπάρχει πρωινό» - Η δήλωση της Άσης Μπήλιου για το STAR που θα συζητηθεί

«Παλιά με ρωτούσαν συνέχεια για την Ελένη Μενεγάκη και ξαφνικά με ρωτούν για την Ελίνα Παπίλα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Breakfast at Star: «Πρώτα θα πρέπει συζητηθεί εάν θα υπάρχει πρωινό» - Η δήλωση της Άσης Μπήλιου για το STAR που θα συζητηθεί

Πρόκειται για μία περίοδο αποφάσεων και αλλαγών για όλα τα κανάλια και αυτό σημαίνει πως γίνονται πολλές συζητήσεις για το ποιος μένει και ποιος θα αποχωρήσει από αυτά. Πριν λίγες ώρες μάλιστα είδαμε την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από το OPEN, αλλά και το όνομα του αντικαταστάτη του.

Οι κάμερες, λοιπόν, πλησιάζουν τα πρόσωπα που βρίσκονται ήδη σε κάποια εκπομπή για να μάθουν περισσότερα για το μέλλον τους και το ίδιο συνέβη με την Άση Μπήλιου, η οποία μίλησε γι' αυτό και στο Πρωινό μας στο ΣΚΑΙ, αλλά και στο MEGA Καλημέρα.

Η σπόντα της Άσης Μπήλιου για το πρωινό του STAR

«Στα 16 δεν διαχειρίστηκα καταπληκτικά την πληροφορία της υιοθεσίας μου, γιατί όταν είσαι 16 είσαι πάνω στην εφηβεία, τα μυαλά στα κάγκελα, δεν ξέρεις ακριβώς τότε τι σου συμβαίνει. Μαθαίνεις μία πληροφορία, η οποία μέχρι να την διαχειριστείς μέσα σου, περνάει καιρός. Η πρώτη μου αντίδραση δεν θα έλεγα ότι μου άρεσε», είπε αρχικά για την ζωή της (δείτε εδώ τη στιγμή που "λυγίζει" για τον χαμό της μητέρας της και τους βιολογικούς της γονείς).

Και έπειτα δήλωσε για το Breakfast at Star στο οποίο βρίσκεται τώρα: «Είναι μία χαρά. Είναι μια συνεργασία που την απόλαυσα, δεν είχα προβλήματα και ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη. Ήταν μία ξεκούραστη χρονιά για μένα τηλεοπτικά τουλάχιστον. Τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει παρακάτω. Δεν ξέρει κανένας μας. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν ξέρει κανένας μας».

Όταν ρωτήθηκε για την Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά, επισήμανε γελώντας: «Και έλεγα δεν θα με ρωτήσουν; Κοιτάξτε τώρα προβλήματα που έχει ο άνθρωπος. Παλιά με ρωτούσαν συνέχεια για την Ελένη Μενεγάκη και ξαφνικά με ρωτούν για την Ελίνα Παπίλα. Έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο; Τι λέγαμε; Μία εκπομπή δεν είναι ο παρουσιαστής, είναι όλη η ομάδα. Μπορεί πχ. να μην περνούσα καλά με το πάνελ, αλλά να περνούσα με την αρχισυντάκτρια. Για να τιμήσουμε και όλους αυτούς τους ανθρώπους που δουλεύουν για την τηλεόραση».

«Εγώ πάντα έχω ως προτεραιότητα το κανάλι. Κάθε χρόνο γίνονται κρούσεις από άλλα κανάλια», κατέληξε.

Στο Πρωινό μας, ωστόσο, ενώ κινήθηκε στους ίδιους τόνους, πέταξε μία ατάκα, η οποία κίνησε υποψίες για τις αποφάσεις του STAR και του πρωινού τους.

«Ακόμα δεν έχω συζητήσει για του χρόνου. Είναι πολύ νωρίς για εμάς. Δηλαδή πρώτα θα πρέπει συζητηθεί εάν θα υπάρχει πρωινό και μετά ποιος θα κάνει αυτό το πρωινό. Υποθέτω, χωρίς όμως να γνωρίζω κάτι, ότι θα συνεχιστούν τα πράγματα. Τώρα, με αλλαγές μπροστά και πίσω, αυτά κάθε χρόνο γίνονται», ανέφερε.

«Τηλεοπτικά έχω δέσει πάρα πολύ με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Μαρία Μπακοδήμου, το πρώτο ζευγάρι που συνεργάστηκα. Εκτιμώ πάρα πολύ ότι η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου προσπαθούν, ότι διαβάζουν πάρα πολύ και δεν έρχονται αδιάβαστοι το πρωί που είναι πολύ σημαντικό γιατί και οι παρουσιαστές πρέπει να διαβάζουν», εξήγησε έπειτα.