Eurovision 2023: Ζευγάρι με πρώην διαγωνιζόμενο ο Ιταλός που ξετρέλανε τον γυναικείο πληθυσμό

Δείτε με ποιον

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Eurovision 2023: Ζευγάρι με πρώην διαγωνιζόμενο ο Ιταλός που ξετρέλανε τον γυναικείο πληθυσμό

Μετά το τέλος της Eurovision πληθώρα ειδήσεων κάνουν τον γύρω του διαδικτύου και προκαλούν σχόλια! Από τη μία το θέμα που έχει προκύψει με την νικήτρια, Loreen, που κατηγορείται για λογοκλοπή, από την άλλη η προσωπική ζωή του Ιταλού, Marco Mengoni...

O Marco Mengoni είναι Ιταλός τραγουδιστής, στιχουργός και ηθοποιός φωνής. Το 2009, συμμετείχε στη 3η σεζόν του Ιταλικού X Factor, στο οποίο αναδείχτηκε νικητής ενώ φέτος εκπροσώπησε τη Ιταλία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision, με το τραγούδι "L'essenziale", τερματίζοντας στην 7η θέση στον τελικό.

Η αλήθεια είναι πως με την εμφάνισή του στην σκηνή ο γυναικείος πληθυσμός αφηνίασε! Αυτά τα μάτια, αυτή η κορμοστασιά... Τα διεθνής sites, όμως, είπαν να μας το...χαλάσουν!

Σύμφωνα με όσα γράφονται τα τελευταία 24ωρα ο εκπρόσωπος της Ιταλίας βρίσκεται σε σχέση με τον γνωστό τραγουδιστή Mahmood...

...ο οποίος το 2019 βρέθηκε στη δεύτερη θέση του μουσικού διαγωνισμού στον οποίο και ξανασυμμετείχε το 2022!

«Και οι δύο τραγουδιστές είναι πολύ μυστικοπαθείς για την ιδιωτική τους ζωή και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη για το εάν βρίσκονται σε σχέση»

Στην εκπομπή Breakfast at star, δε, το πρωί της Δευτέρας 15/5 αναφέρθηκε από την Μαίρη Γεωργιάδου χαρακτηριστικά: «Θα απογοητεύσω το γυναικείο κοινό περισσότερο! Φαίνεται πως οι δυο τους έχουν έρθει πιο κοντά. Δεν ξέρουμε αν είναι σε σχέση μεταξύ τους ή δεν είναι, πάντως τα ειδησεογραφικά πρακτορεία τους θέλουν μαζί. Μάλιστα οι πληροφορίες μας λένε ότι το ζευγάρι θα έρθει το καλοκαιράκι στη Μύκονο, μαζί με την πανσέληνο. Οι πληροφορίες μου λένε πως έχουν κλείσει ήδη. Πολύ ωραίο, ωραίο ζευγάρι».