«Το επόμενο Σαββατοκύριακο δεν είναι καθόλου καλό! Μην...» - Σοβαρή προειδοποίηση από την Λίτσα Πατέρα

«Από εκεί και πέρα σιγά σιγά θα στρώσουνε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Το επόμενο Σαββατοκύριακο δεν είναι καθόλου καλό! Μην...» - Σοβαρή προειδοποίηση από την Λίτσα Πατέρα

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, παραχώρησε η Λίτσα Πατέρα. Η αγαπημένη αστρολόγος που βλέπουμε καθημερινά μέσα από το Πρωινό, όπου μεταφέρει τις αστρολογικές εξελίξεις, αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά που έχουν απασχολήσει και όχι μόνο.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως το επόμενο Σαββατοκύριακο, που είναι αυτό των εκλογών, δεν θα είναι καθόλου καλό, προειδοποιώντας τον κόσμο.

Οι δηλώσεις της Λίτσας Πατέρα

«Αυτόν τον καιρό - πέρα από τις αλλαγές που γίνονται - δεν είναι τίποτα ξεκάθαρο τηλεοπτικά, δεν έχει σχεδιαστεί τίποτα. Αλλάζουν πάρα πολλά. Το επόμενο Σαββατοκύριακο δεν είναι καθόλου καλό. Μην τρέξετε μην κάνετε διάφορα. Από εκεί και πέρα σιγά σιγά θα στρώσουνε», εξομολογήθηκε αρχικά η Λίτσα Πατέρα.

Σχετικά με την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από το OPEN - διαβάστε την ανακοίνωση - είπε: « Τον αγαπάμε πολύ, πιστεύω στις γνώσεις του, στις ικανότητές του, θα τακτοποιηθεί πολύ γρήγορα κάπου αλλού, δεν χάνεται. Πολύ λυπηρό για το OPEN, κάτι θα γίνει. Στην τηλεόραση είμαστε σε έναν σεισμό, κάτι θα γίνει. Είμαστε σε μια αναταραχή σε μια αναστάτωση, κάτι θα γίνει, ο κόσμος κάπου θα τακτοποιηθεί, αυτά έφερε ο Ανάδρομος».

Για τις φήμες που θέλουν την Μαρία Αναστασοπούλου να αλλάζει ζώνη παρουσίασης: «Πιστεύω πολύ στη Μαρία, την αγαπώ πολύ. Σεν έχω ακούσει αν θα κάνει κάποια βραδινή εκπομπή τη νέα σεζόν, την αγαπώ πολύ, είναι σπουδαίο παιδί, την δεχτήκαμε με πολλή αγάπη στην οικογένεια του ΑΝΤ1».

Το σχόλιο για Μενεγάκη - Σκορδά

«Όταν είναι ανάδρομος ο Ερμής, δεν λέμε για μελλοντικά σχέδια, όταν έρθει σε ορθή πορεία θα μιλήσω! Εγώ επειδή προϋπήρχα στην πρωινή ζώνη, δηλαδή η Ρούλα Κορομηλά μάς έφερε και να την ευγνωμονούμε γιατί εκείνη έκανε όλη την πρωινή ζώνη και όλοι αυτοί οι μισθοί από εκεί βγήκαν, από το ότι έπεισε, είναι εξαιρετική, δεν ξέρω τι να πω τώρα για τον καθένα. Ο καθένας έχει τον χαρακτήρα του, τα συν και τα πλην. Δεν υπάρχει κανένας με φωτοστέφανο και χωρίς πλην και χωρίς συν. Με όλους καλά πήγαμε!

Δεν είμαι κουμπί για να κουμπώσω με κάποιον. Με όλους περάσαμε όμορφα. Την Ελένη την αγαπάω, την Ρούλα την αγαπάω, η Ελεονώρα κάθισε πιο λίγο και ήμασταν μια χαρά εντάξει. Δεν έχω τίποτα να πω ιδιαίτερο!

Ε δεν λείπει η Φαίη φέτος; Τόσα χρόνια ήμασταν μαζί. Βέβαια και λείπει. Και την μαλώνουμε που έφυγε. Έχουμε επικοινωνία εκτός αέρα και είναι μια χαρά», είπε χαρακτηριστικά η Λίτσα Πατέρα.