«Είναι πάρα πολύ νωρίς κι ακόμα...» - Η απάντηση της Παναγιώταρου για το δοκιμαστικό στο Πρωινό

«Έχω την σταθερή μου δουλειά με τα ρούχα κι από εκεί και πέρα είμαι ανοιχτή»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι πάρα πολύ νωρίς κι ακόμα...» - Η απάντηση της Παναγιώταρου για το δοκιμαστικό στο Πρωινό

Χθες 16/5 η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για το μεγαλύτερο μέρος του σχολιασμού της εκπομπής σε θέματα που αφορούσαν την ψυχαγωγία. Πολλοί λοιπόν θεώρησαν πως κάνει δοκιμαστικό για να βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.

Μετά το τέλος της εμφάνισης της στην εκπομπή, έκανε δηλώσεις στην εκπομπή BreakfastStar και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τα επαγγελματικά της και τον Σχίζα

«Δεν ήταν δοκιμαστικό, είπαμε τα νέα μας. Είναι πάρα πολύ νωρίς κι ακόμα δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση. Δεν μου αρέσει να συζητάω τα επαγγελματικά μου, ειδικά προτού αποφασίσω κάτι συγκεκριμένο. Το έχω κάνει παλιότερα κι επειδή την έχω πατήσει λίγο, προτιμώ να τα αφήνω όλα έτσι. Έχω την σταθερή μου δουλειά με τα ρούχα κι από εκεί και πέρα είμαι ανοιχτή σε προτάσεις που μου ταιριάζουν κι είναι επάνω μου», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για την εμφάνιση της στο Πρωινό, που από πολλούς σχολιάστηκε ως δοκιμαστικό, μετά την απόφαση της Μαρίας Κορινθίου να μην βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Στις αιχμηρές δηλώσεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, σχετικά με το χωρισμό τους, αλλά και εκείνες της Ελισάβετ Σπανού, είπε: «Ο καθένας μπορεί να περνά έναν πόνο κι έναν χωρισμό, όπως αυτός θέλει»

Σε ερώτηση αν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Στάθη Σχίζα, ανέφερε: «Στην ζωή όλα είναι πιθανά, αυτήν την στιγμή δεν είμαστε μαζί. Είμαστε καλά, δεν είμαστε τσακωμένοι. Πάντα κρατώ μόνο τα καλά. Είχε πάρει έκταση, τώρα πια τελείωσε. Η ζωή συνεχίζεται. Δεν υπάρχουν άσχημες σχέσεις κι είμαστε μια χαρά».

Αφορμή για να γίνει η ερώτηση αυτή, στάθηκε η αποκάλυψη της στο πλατό πως έχει επικοινωνία με τον πρώην σύντροφό της, παρά τον χωρισμό τους.