«Είτε είναι η Αλεξάνδρα ή κάποια άλλη...» - Οι δηλώσεις της Κορινθίου για την "αντικατάσταση" της από την Παναγιώταρου

Τι είπε για τις φήμες πως έχει κακές σχέσεις με τον Γιώργο Λιάγκα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είτε είναι η Αλεξάνδρα ή κάποια άλλη...» - Οι δηλώσεις της Κορινθίου για την

Την Τρίτη 16/5 η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου λέγεται πως έκανε live δοκιμαστικό στο Πρωινό του ΑΝΤ1, την ώρα που ακόμη το συμβόλαιο της Μαρίας Κορινθίου τρέχει με το κανάλι, παρόλο που αποχωρεί στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

Μετά λοιπόν το τέλος της εκπομπής, την συνάντησαν οι κάμερες και την ρώτησαν σχετικά με την "αντικατάσταση της" αλλά και για τις σχέσεις της με τον Γιώργο Λιάγκα.

Οι δηλώσεις της Κορινθίου για την Παναγιώταρου

«Εγώ ούτως ή αλλιώς δηλώσει ότι από του χρόνου δεν θα είμαι στο συγκεκριμένο πόστο. Δεν ξεκινάνε οι προετοιμασίες για του χρόνου σε όλα τα κανάλια;», ανέφερε αρχικά σχετικά.

«Ξέρω και δεν ξέρω εάν. Δεν έχω τέτοια θέματα εγώ. Αν όντως είναι αυτό, υπάρχει χώρος όλους και δουλειά για όλους. Ο καθένας με τις επιλογές του. Εγώ πρόσφατα ενημέρωσα και δήλωσα ότι στη συγκεκριμένη θέση δεν θα βρίσκομαι. Από εκεί και πέρα είναι λογικό πέντε πράγματα να πρέπει να δρομολογούνται για τη νέα σεζόν. Είτε είναι η Αλεξάνδρα ή κάποια άλλη γυναίκα, καλώς να είναι. Δεν έχω τέτοια θέματα εγώ... Ο καθένας με την επιλογή του και τα συμβόλαιά του», είπε για το live δοκιμαστικό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου (δείτε και τις δικές της δηλώσεις).

«βαριέμαι, πολλή φασαρία! Τι διαρρέω τι δεν διαρρέω, τι κουτσομπολιά υπάρχουν πίσω από εδώ πέρα...», σχολίασε για το ρεπορτάζ που βγήκε και αναφέρει πως έχουν κακές σχέσεις με τον Γιώργο Λιάγκα - δείτε για ποιο λόγο.

Οι δηλώσεις της Λίτσας Πατέρα

Από την άλλη η Λίτσα Πατέρα απάντησε για το δοκιμαστικό «Σας διαβεβαιώ, ότι δεν έχω ιδέα. Η κυρία Παναγιώταρου ήταν εκεί, η κυρία Κορινθίου ήταν εκεί».

«Τι χρωστάω εγώ; γιατί δεν ρωτάτε την Μαρία και τον Γιώργο να σας πούνε; Εγώ κοιτάω την δουλειά μου και φεύγω. Αλήθεια λέω. Αν ήξερα πάντως δεν θα σας το έλεγα», είπε στη συνέχεια.