Δηλώσεις Θοδωρή Αθερίδη για Γιώργο Κιμούλη: «Θα συνεργαζόμουν μαζί του δεν μου έχει κάνει κακό»

Τι είπε για τις σχέσεις τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δηλώσεις Θοδωρή Αθερίδη για Γιώργο Κιμούλη: «Θα συνεργαζόμουν μαζί του δεν μου έχει κάνει κακό»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας του ΣΚΑΙ, έκανε ο Θοδωρής Αθερίδης, λίγες ώρες μετά τον ερχομό του δεύτερου εγγονού του, αφού η κόρη του, Φωτεινή γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι την Τρίτη 16/5.

Έχοντας λοιπόν, μιλήσει για το όμορφη αυτό γεγονός που ζουν οικογενειακώς, ο ηθοποιός ρωτήθηκε και για τον Γιώργο Κιμούλη. Απάντησε στο αν θα συνεργαζόταν μαζί του και πως του φαίνεται η συνεργασία του με την Σοφία Βογιατζάκη.

Οι δηλώσεις Αθερίδη για Κιμούλη

Για την συνεργασία Κιμούλη - Βογιατζάκη στο θέατρο (δείτε εδώ), είπε: «Ο Γιώργος Κιμούλης είναι στην δουλειά, ο κόσμο γεμίζει το θέατρό του, αφήστε τον κόσμο να κάνει ότι θέλει. Πρέπει να έχετε δηλώσεις από άλλους; Εγώ τον αγαπάω τον Γιώργο, να τον ξε-αγαπήσω δεν γίνεται»

Θα συνεργαζόταν ο ίδιος μαζί του;: «Βεβαίως ότι θα συνεργαζόμουν με τον κύριο Κιμούλη δεν μου έχει κάνει κακό. Ακούσατε να μου έχει κάνει κάτι; Μόνο αγάπη, σεβασμό και αλληλοσεβασμό έχουμε εκφράσει ο ένας στον άλλο. Να τα πετάξουμε στα σκουπίδια αυτά;»

Τι είχε πει για την θεατρική του επιστροφή

«Έχω παρουσιάσει κι εγώ το “Celebrity Game Night”, αλλά δεν είχε πάει τόσο καλά. Τα παιχνίδια χρειάζονται ένα star quality, μια λάμψη, την οποία δεν την έχω όπως την έχει η Σμαράγδα. Το Σμαραγδάκι είναι σαν να έχει καταπιεί προβολέα. Έχω τεράστια χαρά για την επιστροφή του. Σαν τον Γιώργο δεν είναι κανένας. Είναι από μόνος του ένας ηθοποιός σχολή. Δεν θα χαρώ για τον Γιώργο που είναι φίλος μου; Ο Κιμούλης είναι από μόνος του μια εποχή. Ο Γιώργος είναι φίλος. Σκηνοθέτησε το πρώτο έργο που έγραψα. Ήρθε κι έπαιξε τζάμπα στην ταινία μου που τον παρακάλεσα. Έχει δει όλα μου τα έργα, με στηρίζει, έχουμε κάνει παρέα».