«Εντάξει, βρε παιδί μου τώρα...» - Φοβερά αμήχανη η Ράνια Τζίμα με την μπηχτή του Τσίπρα στον αέρα του Mega

«Βρήκα τον δρόμο. Εγώ...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Εντάξει, βρε παιδί μου τώρα...» - Φοβερά αμήχανη η Ράνια Τζίμα με την μπηχτή του Τσίπρα στον αέρα του Mega

Την Τετάρτη 17/5 ο Αλέξης Τσίπρας ήταν καλεσμένος στο πλατό του δελτίου ειδήσεων του Mega, το οποίο παρουσιάζει η Ράνια Τζίμα με τη δημοσιογράφο και τον πολιτικό αρχηγό να έχουν βρεθεί πριν από λίγες ημέρες ξανά στο debate.

Μάλιστα, πριν αρχίσει η μεταξύ τους συζήτηση το λόγο πήρε η Τζίμα και καλωσόρισε τον Αλέξη Τσίπρα κάνοντας του και ένα όλο νόημα σχόλιο, τονίζοντας του, πως μπορεί να πήγε στην εκπομπή, ωστόσο άργησε!

Δείτε επίσης: Debate: «Αλέξη πιες ένα ποτήρι νερό και βάλε κάτι ενυδατικό στα χείλη» - Αποθέωση στο twitter για την Ράνια Τζίμα

Ο Αλέξης Τσίπρας στάθηκε στο γεγονός, πως εκείνος τήρησε την υπόσχεσή του, ωστόσο περιμένει να πραγματοποιηθεί και η από κοινού συνέντευξη, που έχουν πει ότι θα δώσουν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η μπηχτή του Αλέξη Τσίπρα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Κυρίες και κύριοι έχουμε μαζί μας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στην αντίστροφη μέτρηση πια για τις κάλπες. Κύριε πρόεδρε καλωσήρθατε», είπε αρχικά η η Ράνια Τζίμα.

Α.Τ.: Καλώς σας βρίσκω και πάλι.

Ρ.Τ.: Ναι, τώρα βρήκατε τον δρόμο.

Α.Τ.: Βρήκα τον δρόμο. Εγώ έρχομαι, άλλοι δεν έρχονται τώρα.

Ρ.Τ.: Εντάξει, βρε παιδί μου τώρα, αυτά γίνονται στη ζωή.

Α.Τ.: Το λέω γιατί προσκαλέσατε σε μια συζήτηση τους δυο μας. Γι’ αυτό το λέω. Εννοώ εμένα και τον κ. Μητσοτάκη, αλλά αρνήθηκε ο κ. Μητσοτάκης, ελπίζω όμως να το δεχθεί αργότερα αν υπάρξει αργότερα!

Η αμήχανη στιγμή ανάμεσα σε Τσίπρα, Παπαδάκη και Κυριάκο Μητσοτάκη

Λίγη ώρα πριν ολοκληρωθεί το debate των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων ο Γιώργος Παπαδάκης έθεσε ένα ερώτημα προς τον Αλέξη Τσίπρα, το οποίο προκάλεσε την αντίδραση του ίδιου. Πριν απαντήσει, όμως, τόνισε με χιούμορ πως μάλλον διαβάζει την σκέψη του Κυριάκου Μητσοτάκη, κάτι που έφερε μία επική απάντηση από τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

Ο Πρωθυπουργός, από την άλλη μεριά, πρόσθεσε το σχόλιό του και στο πλατό ξέσπασαν γέλια, ελαφρύνοντας το κλίμα, το οποίο ήταν ιδιαίτερα σοβαρό, όπως απαιτεί η περίσταση άλλωστε.

«Κύριε πρόεδρε είναι γεγονός ότι οι λογαριασμοί του ρεύματος, αλλά και οι υψηλές τιμές στα καύσιμα και στο πετρέλαιο θέρμανσης έχουν επιφέρει ένα σημαντικό πλήγμα στους οικογενειακούς προϋπολογισμούς και τις επιχειρήσεις. Στο προεκλογικό σας πρόγραμμα προτίθεστε να μειώσετε τους ειδικούς φόρους κατανάλωσης αλλά και γενικότερα τις φορολογικές επιβαρύνσεις. Παρεμβάσεις, όμως, που προϋποθέτουν ένα υψηλό δημοσιονομικό κόστος. Οι παρεμβάσεις αυτές θα είναι μόνιμες; Είναι κοστολογημένες; Και ποια θα είναι τα αντισταθμιστικά μέτρα για να καλύψετε το δημοσιονομικό κενό που θα προκληθεί; Άλλωστε σας ρώτησε προηγουμένως, αν δεν κάνω λάθος, και ο πρωθυπουργός πάνω σε αυτό», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης με τον κ. Τσίπρα να του απαντά: «Ναι, ναι. Συμπέσατε! Συμπέσατε!».

«Συμπέσαμε, όχι. Ή κοίταξε τα χαρτιά μου ή διαβάζει τη σκέψη μου», δήλωσε τότε ο παρουσιαστής, με το πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να επισημαίνει: «Το δεύτερο είναι βέβαιο».

«Υποκλοπή θεωρείται αυτό», αποκρίθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης, προκαλώντας το γέλιο των παρευρισκομένων, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόσθεσε: «Ή εσείς ακούτε αυτά που λέω εγώ».