Με μαύρο μίνι φόρεμα και κατακόκκινο κραγιόν στα χείλη - Οι πρώτες φωτογραφίες της Δούκισσας Νομικού στις Κάννες

Με θέα το γαλάζιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Δούκισσα Νομικού
Instagram / Δούκισσα Νομικού

Τις επόμενες ημέρες ξεκινάει το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ στις Κάννες, το οποίο αυτή τη χρονιά θα έχει άρωμα Ελλάδας και όσον αφορά στις παραγωγές που συμμετέχουν σε αυτό, αλλά και σχετικά με το κοινό. Έτσι, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό η Δούκισσα Νομικού, η οποία ανακοίνωσε στο κοινό της μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για ποιο λόγο ταξίδεψε στην όμορφη πόλη της Γαλλίας.

Δημοσίευσε, μάλιστα, μία σειρά από φωτογραφίες, από τη στιγμή που βρισκόταν στο αεροπλάνο και από το ξενοδοχείο, ενώ σε μία από αυτές πόζαρε μπροστά από την θέα της θάλασσας που έχει το μπαλκόνι του δωματίου της, φορώντας ένα μαύρο μόνο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ένα κατακόκκινο κραγιόν και έκανε χαμό στα σχόλια.

Διαβάστε επίσης: Άφησε να εννοηθούν πολλά - Η αντίδραση της Δούκισσας Νομικού σε ερώτηση για το Πρωινό του ΑΝΤ1

Οι πρώτες φωτογραφίες της Δούκισσας Νομικού από το ταξίδι της στις Κάννες

«Καλησπέρα Κάννες. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που είμαι εδώ για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Το λαμπερό ταξίδι ξεκινάει!», σημείωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Διαβάστε επίσης: «Υπάρχουν φορές που νιώθω πελαγωμένη...» - Η σπάνια εξομολόγηση για τα παιδιά της

Δούκισσα Νομικού αεροπλάνο
Instagram / Δούκισσα Νομικού

Δούκισσα Νομικού Κάννες
Instagram / Δούκισσα Νομικού

Δούκισσα Νομικού ξενοδοχείο
Instagram / Δούκισσα Νομικού

Πριν από λίγο καιρό βάφτισε τα παιδιά της

Η Δούκισσα Νομικού μπορεί να μοιράζεται διάφορες στιγμές με τα παιδιά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο, δεν έχει δείξει ποτέ τα προσωπάκια τους, θέλοντας να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Είναι μια απόφαση που έχει πάρει από την αρχή της σχέσης της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2017 σε ένα ρομαντικό σκηνικό στην Μύκονο και τα δυο τους παιδάκια είναι η μεγάλη τους αδυναμία.

Στις 5/4 λοιπόν, η Δούκισσα Νομικού μέσω Q&A που έκανε στο προφίλ της, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως βάφτισε τα παιδιά της και μάλιστα, δημοσίευσε δυο φωτογραφίες.

Η μια φωτογραφία που δημοσίευσε είναι από τις μπομπονιέρες και η άλλη είναι φωτογραφία με όλη την οικογένεια μαζί ντυμένη στα λευκά.

Επίσης, μεταξύ άλλων αποκάλυψε και το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Δούκισσα Νομικού βάφτιση παιδιών

Δούκισσα Νομικού Δημήτρης Θεοδωρίδης βαφτίσια