Τριήμερο γλέντι με πάνω από 300 άτομα - Φωτογραφίες από το εκκλησάκι που θα γίνει ο γάμος Μουζουράκη και Κόζαρη

Ποιοι θα τραγουδήσουν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Όλα είναι έτοιμα σχεδόν για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη με την Μαριλού Κόζαρη, λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά (δείτε φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλιά). Ο τραγουδιστής και η 30χρονη φαρμακοποιός, θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα, τον επόμενο Σάββατο 27 Μαΐου.

Θα έχουν έξι κουμπάρους, 3 γυναίκες και 3 άντρες ενώ οι καλεσμένοι θα είναι πάνω από 300. Ανάμεσα τους, η Κατερίνα Καινούργιου, ο Σάκης Ρουβάς, η Κάτια Ζυγούλη, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου.

Το πάρτι για το γάμος τους θα είναι τριήμερο. Θα γίνει pre wedding party, party για το γάμο και after wedding party.

Φωτογραφία από το εκκλησάκι που θα γίνει ο γάμος Κόζαρη - Μουζουράκη

Η αποκάλυψη της Καινούργιου για το γάμο Μουζουράκη και Κοζάρη

Την Πέμπτη 30/3 με αφορμή τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον γάμο του πρώην συνεργάτη του και καλού του φίλου, έκανε αποκαλύψεις για το γάμο των Μαριλού και Μουζουράκη η Καινούργιου (δείτε την αναγγελία).

«Είναι δυνατό να μην πάω στο γάμο; Για τον φίλο μου βέβαια και χαίρομαι», είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβά, ενώ απάντησε και σε ερώτηση για την ζώνη που πήρε στο ζίου ζίτσου.

Μετά λοιπόν την προβολή των δηλώσεων του, το λόγο πήρε η Κατερίνα Καινούργιου για να αποκαλύψει για τον Πάνο Μουζουράκη και την φίλη της, Μαριλού Κοζάρη:

«Τον αγαπάει πολύ τον Πάνο ο Σάκης. Το Σάββατο που είχα πάει στον Σάκη με παρέα μπροστά, η Μαριλού με τον Πάνο ήταν στο σπίτι και με πήρε τηλέφωνο facetime γιατί ξέρεις η Μαριλού είναι σε ενδιαφέρουσα. Ήμουν μπροστά καθόμουν, οπότε δείχνω τον Σάκη και με το που τον είδε ο Σάκης μου αρπάζει το κινητό και είπε “Πάνο τι κάνεις;” .Του έχει τρελή αδυναμία, έχουν πολύ καλές σχέσεις», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Δεν ξέρω ποιοι θα τραγουδήσουν στον γάμο, γιατί φαντάζομαι θα είναι αρκετοί καλλιτέχνες. Ο γάμος είναι Σαββατοκύριακο, δεν θα πω ημερομηνία, οπότε δεν ξέρω ποιοι θα εργάζονται».

«Ξέρω ότι τα παιδιά θέλουν να προστατέψουν πολύ τον γάμο. Βέβαια έχουν μαθευτεί αρκετά. Τους λέω “βρε παιδιά, είναι δύσκολο να προστατευτεί” θα ε'ιμαι αρκετός κόσμος. Μου λένε ότι “επειδή σ’ αγαπάμε, είσαι φίλη, μπορείς να βγάλεις ένα βιντεάκι” και λέω Πάνο Μαριλού θα αφήσω το κινητό κάτω και θα περάσω τέλεια», ολοκλήρωσε.