Άβαφη, με αθλητικά μέσα στο αυτοκίνητό της η Μελίνα Νικολαΐδη - «Θα ήθελα κάποιος να μου πει...»

Απευθύνθηκε σε όσους την ακολουθούν!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Άβαφη, με αθλητικά μέσα στο αυτοκίνητό της η Μελίνα Νικολαΐδη - «Θα ήθελα κάποιος να μου πει...»

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολάιδη μοιράζει τη ζωή της σε Αθήνα και Λονδίνο λόγω των σπουδών της, που αποφάσισε να κάνει στην Αγγλία, ωστόσο να θυμίσουμε πως γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα με το σπίτι της να είναι στα Νότια Προάστια.

Αυτήν την περίοδο η νεαρή κοπέλα έχει πολλούς λόγους να επιστρέφει στην Αθήνα μιας και εκτός από την οικογένειά και τους φίλους της, την περιμένει με ανοιχτή αγκαλιά ο σύντροφός της, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης.

Η Μελίνα μάλιστα ασχολείται με τη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή (δείτε την εδώ να χτυπιέται στο γυμναστήριο του συντρόφου της). Μέσα από ένα βίντεο, που δημοσίευσε στο Tik Tok ρώτησε τους φίλους της, που θα μπορούσε να βρει ''acai balls'' στα Νότια, που να είναι ωραία και να μη λιώνουν.

Η ερώτηση της Μελίνας Νικολαϊδη στους φίλους της στο Tik Tok

Η αντίδρασή του Πολυχρονιάδη σε ερώτηση για την Μελίνα Νικολαΐδη

Για πρώτη φορά, μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, πέτυχε τον σύντροφο της νεαρής έξω από το γυμναστήριό του και ο ίδιος παραχώρησε μερικές δηλώσεις, εξηγώντας την αλήθεια για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται στο "γυαλί" το επόμενο διάστημα. Όσον αφορά τον δεσμό του, ωστόσο, δεν θέλησε να πει τίποτα.

«Δεν ισχύει τίποτα, αυτά είναι ψέματα, δεν είχε γίνει ποτέ πρόταση (από την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα). Ποτέ δεν είχα κάνει ραντεβού, αλήθεια ποτέ», είπε σε πρώτο επίπεδο ο ίδιος.

Και εξήγησε αν θα τον ενδιέφερε να βρεθεί στην τηλεόραση γενικότερα: «Όχι καθόλου. Δεν είναι η δουλειά μου αυτή έτσι κι αλλιώς, έχω πολλές δουλειές».

«Δεν θα μιλήσω καθόλου για την προσωπική μου ζωή. Ευχαριστώ πάρα πολύ», δήλωσε στην πορεία μόλις ρωτήθηκε για την σχέση του με την Μελίνα, ενώ σχετικά με τους διάσημους που προπονεί, επισήμανε: «Και γι' αυτό δεν θα σας πω κάτι».