«Όταν επιλέγεις...» - Νέα ''καρφιά'' και αιχμές από την Παναγιώταρου λίγο μετά το χωρισμό της από το Σχίζα

Άφησε να εννοηθούν πολλά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
alexandra__panagiotarou - instagram
alexandra__panagiotarou - instagram

Εδώ και καιρό πλανάται μία φήμη, πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους κάτι, που άργησαν να μας το επιβεβαιώσουν, ωστόσο κάποια unfollow στο instagram (δείτε εδώ ποιος έκανε ποιον) ξεκαθάρισαν τα πράγματα!

Την Τρίτη 16/5 η επιχειρηματίας ήταν καλεσμένη στο Πρωινό με την ίδια να επιβεβαιώνει και επίσημα, πως δεν πια μαζί με το Στάθη Σχίζα, χωρίς ωστόσο να εξηγεί αναλυτικά τι συνέβη και ποιος χώρισε ποιον!

Μέσα από μία ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου το βράδυ της Πέμπτης 18/5 στο instagram καταλάβαμε, πως η ίδια έχει επιλέξει να είναι ήρεμη και ίσως αυτό είναι και ένας από τους λόγους, που χώρισε; Αυτή πάντως είναι η μία ερμηνεία του story της.

H νέα όλο νόημα ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

«Όταν επιλέγεις την προσωπική σου ηρεμία, αυτή θα συνοδεύεται από πολλά ''αντίο''», έγραψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Παναγιώταρου ανάρτηση

Οι αποκαλύψεις της Παναγιώταρου για τον Σχίζα

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1, βρέθηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η επιχειρηματίας κάθισε στο τραπέζι του πάνελ και συζήτησε με τον Γιώργο Λιάγκα και την ομάδα του πολλά ζητήματα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Στάθη Σχίζα.

Όπως ήταν φυσικό λοιπόν, στην εκπομπή την ρώτησαν αν έχουν κάποια επικοινωνία μετά από όλο αυτό, με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μάλιστα, να σχολιάζει και τις δηλώσεις του παρουσιαστή σχετικά με την ψυχολογία του Στάθη,

«Ο κάθε άνθρωπος εκδηλώνει αλλιώς τον πόνο του. Εγώ το ρίχνω στη δουλειά μου. Κρατάω τα συναισθήματα μου. Τα κρατάω για τους φίλους μου, οπότε για αυτό δεν το έχω εκφράσει», είπε μετά την κριτική που δέχτηκε για τον τρόπο που χειρίζεται το χωρισμό της.

«Έχω συνηθίσει λόγω των σόσιαλ να ανεβάζω στιγμές. Μου αρέσει η επικοινωνία με τον κόσμο. Μου ανεβάζει την διάθεση. Εντάξει δεν θα δείξω και την κάθε γωνία. Υπήρχαν μηνύματα που μου έλεγαν "είναι νωρίς να δείξεις το σπίτι σου". Επειδή κάνω διαφημιστικά, δεν μπορούσα να λέω ψέματα για το σπίτι μου. Πρέπει να κάνω φωτογραφίσεις», είπε σχετικά με την "επίθεση" που δέχτηκε πως έδειξε το καινούργιο σπίτι της λίγες ημέρες μόνο μετά το χωρισμό της (δείτε το σπίτι της).

Έχει επικοινωνία με τον Στάθη Σχίζα; «Μια μικρή επικοινωνία υπάρχει. Δεν είμαστε τσακωμένοι. Ένα μήνυμα τι κάνεις καλά είσαι. Δεν τσακώνομαι. Πρέπε να συμβεί κάτι ακραίο. Αν έχεις δεθεί με έναν άνθρωπο και έχεις συναισθήματα μου αρέσει να τους κρατάω, όχι να τους διώχνω», εξομολογήθηκε.