«Το σπίτι είναι άδειο χωρίς την Αλεξάνδρα! Τα πράγματά της...» - Η αποκάλυψη του Στάθη Σχίζα για τον χωρισμό από την Παναγιώταρου

«Ήμασταν τόσο διάστημα μαζί! Εμένα με...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Το σπίτι είναι άδειο χωρίς την Αλεξάνδρα! Τα πράγματά της...» - Η αποκάλυψη του Στάθη Σχίζα για τον χωρισμό από την Παναγιώταρου

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τον Αλέξη Μπαρτζώκα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 19/5 ο Στάθης Σχίζας και αναφέρθηκε στον χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ένα γεγονός που έχει σχολιαστεί αρκετά και ποικιλοτρόπως (δείτε εδώ τις αιχμηρές δηλώσεις της Ελισάβετ Σπανού).

Οι δηλώσεις του Στάθη Σχίζα για τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

«Είμαι μια χαρά, όλα καλά, τέλεια κι η ζωή προχωράει. Είμαι εδώ για την προπονησούλα μου. Έχω κρατήσει τα τυπικά με την Αλεξάνδρα. Ήμασταν τόσο διάστημα μαζί. Τι κάνεις, καλά είσαι; Αυτό. Ένα ζευγάρι είμαστε κι εμείς, απλά λόγω του ότι απασχολούσαμε στην τηλεόραση, εγώ λόγω του παιχνιδιού κι η Αλεξάνδρα. Ανακυκλώθηκε απλά λίγο παραπάνω, έσβησε και προχωρά ο καθένας την ζωή του. Εμένα με νοιάζει να είναι καλά και να είμαι καλά. Μόνο ο Θεός ξέρει αν θα τα ξανά βρούμε, εδώ δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο.

Το σπίτι είναι όπως ήταν. Λίγο άδειο αλλά εντάξει όλα μια χαρά. Πράγματά της δεν έχω κρατήσει. Τι να τα κάνω, να τα φορώ; Κάποια έπιπλα τα πήρε, κάποια έμειναν. Να κάνουμε και κάποια ανανέωση!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στάθης Σχίζας.

Η αποκάλυψη του Στέλιου Χανταμπάκη για τον χωρισμό του Σχίζα με την Παναγιώταρου

Ο Στέλιος Χανταμπάκης, λοιπόν, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, το Σάββατο 13/5 και μία από τις ερωτήσεις που κλήθηκε να απαντήσει ήταν αυτή για τον χωρισμό του πρώην συμπαίκτη του με την σύντροφό του.

«Ο καθένας μέσα εκεί περνάει τα δικά του θέματα με την ψυχολογία του, είναι ένας πάρα πολύ δυνατός παίκτης ο Στάθης, το γνωρίζουμε όλοι, δεν χρειάζεται να μιλήσουμε. Όμως οι επιλογές του κάθε παίκτη είναι σεβαστές. Δεν ξέρω αν αισθάνθηκε κάπως, αν ένιωσε κάτι», είπε αρχικά.

Ενώ για το γεγονός πως εκείνος συμπαθούσε τον Στάθη, αλλά ο ίδιος δεν μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για το πρόσωπό του, δήλωσε: «Ο καθένας κάνει ότι θέλει, να πει ότι θέλει. Δεν είμαι εδώ για να το αλλάξω αυτό ούτε να πως κάτι πάνω σε αυτό».

Και σε άλλο σημείο, επισήμανε για όσα τους έλεγε ο νικητής του Survivor 5 για την influencer όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο: «Τώρα τι να πω. Ο Στάθης μιλούσε για την Αλεξάνδρα στο Survivor, όλοι μιλούσαμε για τους ανθρώπους μας».

Διαβάστε επίσης: «Είναι κάποιες λεπτομέρειες οι οποίες...» - Ο Στάθης Σχίζας "έσπασε" τη σιωπή του για τον χωρισμό από την Παναγιώταρου