Καταπονημένη η Ιωάννα Τούνη: «Δυστυχώς δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες, νιώθω πολύ...» - Η δημόσια εξομολόγησή της

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ιωάννα Τούνη έγινε μαμά πριν από λίγους μήνες και παρόλο που η μητρότητα έρχεται μαζί με πολλές ευθύνες και κούραση, η ίδια θέλησε λίγο διάστημα μετά να επιστρέψει στο κανονικό της πρόγραμμα με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, πράγμα που σημαίνει ταξίδια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη συνεχώς, ενώ πρόσθεσε σε αυτό και την γυμναστική, διότι επιθυμία της είναι να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και να δει το σώμα της όπως πριν.

Έτσι, λοιπόν, άρχισε να ανεβάζει καθημερινά βίντεο από το γυμναστήριο, όπου πήγαινε μαζί με τον γιο της, παρακινώντας και τους ακόλουθούς της, ωστόσο την Παρασκευή 19/5 ανέβασε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κατά το οποίο εξηγούσε πως η κόπωση δεν την αφήνει να πετύχει όλους τους στόχους της.

Διαβάστε επίσης: Αγκαλιά με τον μπέμπη της την ώρα του θηλασμού - Η αλήθεια πίσω από την φωτογραφία

Η εξομολόγηση της Ιωάννας Τούνη για την ψυχολογία και το σώμα της

«Δε ξέρω τι τεμπελίαση με έχει πιάσει. Τρώω πάρα πολλά γλυκά. Δεν κάνω προπόνηση. Ούτε χθες πήγα, ούτε σήμερα και αποφάσισα να πάω να κάνω κάτι θεραπείες τώρα λιποδιάλυσης, σύσφιξης, γιατί δε γίνεται έτσι η φασούλα μας», ανέφερε στην ανάρτησή της και πρόσθεσε το εξής κείμενο:

«Δυστυχώς δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες. Νιώθω πολύ κουρασμένη το τελευταίο διάστημα, θέλω να τρώω σοκολάτες φουλ και είμαι αποσυντονισμένη εντελώς. Δίνω αυτό το break στον οργανισμό μου, εφόσον νιώθω ότι το χρειάζομαι. Από Δευτέρα όμως λέω να αρχίσω διατροφή χωρίς άλλες αναβολές».

Διαβάστε επίσης: «Δεν χρεοκοπήσαμε αν αυτό ελπίζατε» - Ξέσπασε η Ιωάννα Τούνη για τα κακόβουλα δημοσιεύματα για το σπίτι της με τον Αλεξάνδρου

Η δυσάρεστη αποκάλυψη μία μέρα μετά τα γενέθλια του Αλεξάνδρου

Σαββατοκύριακο χαράς και στεναχώριας ταυτόχρονα για ένα από τα πιο αγαπημένα και πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου το Σάββατο 13/5 μεγάλωσε κατά έναν χρόνο και η σύντροφός του και μελλοντική σύζυγός του εννοείται πως το βράδυ της Κυριακής του είχε ετοιμάσει μια φαντασμαγορική έκπληξη με τούρτα και φίλους σε γνωστό εστιατόριο της Κηφισιάς!

Την ίδια ημέρα, αξίζει να αναφέρουμε ότι, ήταν η γιορτή της μητέρας μιας γιορτή που η Ιωάννα γιόρτασε για πρώτη φορά ως μανούλα (δείτε εδώ την συγκινητική ανάρτησή της με το νουνίτο). Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, διπλή η χαρά του ζεύγους εκείνη την ημέρα... Τα story πήραν φωτιά από την έκπληξη, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω αλλά... πίσω από το χαμόγελό τους κρυβόταν ένα δυσάρεστο συμβάν...

Νωρίτερα και συγκεκριμένα από το πρωί της Κυριακής το ζευγάρι γνωστοποίησε μέσα από αναρτήσεις της στα social media πως εκλάπη η μηχανή του Δημήτρη από την περιοχή Βριλήσσια.

Άσχημα νέα για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Ιωάννα Τούνη - Το δημοσιοποίησαν μία μέρα μετά τα γενέθλιά του

Όπως βλέπετε στην παραπάνω ανάρτηση το άσχημο περιστατικό έλαβε χώρα στις 09:00 το πρωί και σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι αρκετά στεναχωρημένος. Το μοντέλο έχει ακολουθήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να βρεθεί η μηχανή του.

Το βράδυ της Κυριακής, ωστόσο, φρόντισε να περάσει καλά με φίλους και γνωστούς και να χαρεί όσο τίποτα άλλο τα πρώτα του γενέθλια ως μπαμπάς!

Η ομάδα του Youweekly.gr του εύχεται χρόνια πολλά και καλά!