Το "έσκασαν" μαζί: «His & Hers» - Φωτογραφίες από τη νέα απόδραση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Φουντώνουν οι φήμες...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ευρυδίκη Βαλαβάνη / Γρηγόρης Μόργκαν
Instagram / Ευρυδίκη Βαλαβάνη / Γρηγόρης Μόργκαν

Πριν ακόμα μπουν στο Survivor All Star η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, είχαν αρχίσει να φουντώνουν οι φήμες περί χωρισμού και της νέας σχέσης της πρώτης με τον Γρηγόρη Μόργκαν, πρώην παίκτη του ριάλιτι Nomads. Αφού μπήκαν στο παιχνίδι, ήταν σε χωριστές ομάδες και οι συνομιλίες τους ήταν αρκετά τυπικές, με αποτέλεσμα οι φήμες να φουντώνουν, ενώ μόλις εκείνη αποχώρησε και άρχισαν να βγαίνουν στη φόρα διάφορα σκάνδαλα για τον personal trainer και την Σταυρούλα Χρυσαειδή, διάφοροι παίκτες άρχισαν να επιβεβαιώνουν πως το ζευγάρι δεν είναι μαζί.

Μάλιστα, η αθλητικογράφος άρχισε τα ταξίδια, παρέα με τον Γρηγόρη Μόργκαν και έτσι πολλοί θεώρησαν πως και οι δύο πλέον έχουν προχωρήσει στη ζωή τους. Αν και κανείς από τους δύο, βέβαια, δεν έχει επιβεβαιώσει ή αρνηθεί κάτι, τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους.

Η νέα κίνηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γρηγόρη Μόργκαν που φούντωσε τις φήμες για την σχέση τους

Την Παρασκευή 19/5, δηλαδή, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε ένα ακόμη μικρό ταξιδάκι μαζί με τον surfer, κάτι που επιβεβαιώθηκε από το repost που έκανε στο story του, ενώ αργότερα εκείνος δημοσίευσε μία φωτογραφία με τις σανίδες του surf γράφοντας: «His & Hers».

Διαβάστε επίσης: Δεν το κρύβουν πια - Το βίντεο με το Μόργκαν να χαμογελάει όλο νόημα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Βαλαβάνη Μόργκαν απόδραση

Βαλαβάνη Μόργκαν σερφ

Βαλαβάνη Μόργκαν ταξίδι

Πολλά ήταν τα "σημάδια" και την ημέρα των γενεθλίων της

Την ημέρα της γιορτής της μητέρας 14/5, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκλεισε τα 36 χρόνια ζωής της και θέλησε να γιορτάσει τα γενέθλιά της μαζί με τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα. Γι' αυτό έκανε ένα party στην παραλία μαζί με τους φίλους της, έσβησε την τούρτα της και διασκέδασε μέχρι αργά, γεμίζοντας όμορφες αναμνήσεις.

Φυσικά, από μία τέτοια μέρα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι φωτογραφίες! Η ίδια, λοιπόν, ανέβασε πρώτη από όλους ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου ξυπνούσε δίπλα στα μπαλόνια που αναγράφουν την ηλικία της, "διασχίζοντας" μία νέα εποχή, ενώ έπειτα ακολούθησε ένας κατακλυσμός από story από τις ευχές των φίλων της, αλλά και από τους εορτασμούς της δίπλα στην θάλασσα.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που παρευρέθηκαν, λοιπόν, στο party ήταν και ο Γρηγόρης Μόργκαν, ο σέρφερ ο οποίος, το τελευταίο διάστημα και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είναι κάτι παραπάνω από φίλος της. Τα κοινά τους ταξίδια και η περίπλοκη κατάσταση που επικρατεί στην σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο είναι κάτι που "φούντωσε" τις φήμες για ένα ειδύλλιο ανάμεσα στα δύο νέα παιδιά, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα.

Διαβάστε επίσης: «Έχει την ελευθερία του...» - Η απάντηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για Βασάλο και Χρυσαειδή

Ο ίδιος, λοιπόν, αφού δημοσίευσε μία φωτογραφία της με την τούρτα στην αμμουδιά για να της ευχηθεί "χρόνια πολλά", ανέβασε και ένα story στο δικό του προφίλ με ένα τατουάζ το οποίο έχει η αθλητικογράφος, το οποίο αναγράφει "11:11", κάτι για το οποίο υπάρχουν πολλές ερμηνείες.

Διαβάστε επίσης: Είναι σε σχέση με τον πρώην της και εκείνη την έκανε unfollow - Από κολλητές, δύο ξένες Βαλαβάνη και Αναστασοπούλου

Μόργκαν Βαλαβάνη γενέθλια

Μόργκαν Βαλαβάνη γενέθλια τατουάζ

Και εκεί που θα περίμενε κανείς να τελειώνουν οι αναρτήσεις και όλο το παρασκήνιο, η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας προχώρησε σε άλλη μία ανάρτηση από το party στο προφίλ της, γράφοντας:

«Τα φετινά μου γενέθλια ήταν ακριβώς αυτό που λαχταρούσε η ψυχούλα μου.

Δίπλα στην θάλασσα, ξυπόλυτη με μπόλικη αγάπη, ηρεμία και αγαπημένους ανθρώπους, μετρημένους στα δάχτυλα.

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μέσα από την καρδιά μου για τις όμορφες ευχές σας!

*ήταν τυχαίο γεγονός ότι ήμουν ασορτί με την φανταστική μου τούρτα», και ο "καλός" της της σχολίασε μία καρδιά.

Σχόλιο Μόργκαν σε Βαλαβάνη